IntroANUL 1 CICLUL AL DOILEA 2010 (6010)

AUGUST ,Soarele in Leu, Luna in 22,27 Timpuri Vechi

 

Orice templu are o durata de viata limitata, nici un Templu nu va depasii varsta de douazeci de ani. Orice Templu la aceasta varsta trebuie distrus prin ardere  si reconstruit.
Asa ne invata o veche lege orientala.
Astfel poti redobandi purificarea initiala; timp de doua decenii viciul se strecoara si se ascunde in atelier , orice viciu atrage abaterea de la principiile,planuriil,proiectele sincere initiale.
20 de ani s-au scurs pana azi , douazeci de ani a fost semnat primul “contract”, douazeci de ani s-au scurs de la primul CUB ,douazeci de ani au insemnat PRIMUL CICLU de cautari,instruire si experiente.
Primii 20 ani au mai insemnat si prima TREAPTA din cele Trei sau Primul grad .
Pana acum acest spatiu a cuprins munca si stradania unor pasionati aplicanti ai alchimiei egiptene , a continut momente din viata noastra la limita dintre ascuns si public doar pntru a va determina sa intelegeti ca ALCHIMIA nu este o religie, nu este un crez intamplator si cu atat mai mult ceva ce este pur filosofic fara aplicatie in realitate ,practic.
In acest rastimp am vorbit foarte mult despre simboluri esoterice pe un limbaj soft fara prea mult hermetism doar pentru a va face mai usoara conexiunea viata – simbol ,pentru a concluziona ca aceste somboluri nu sunt simple opinii si ca ele aevea exista si au influenta ca vrem sau nu asupra drumului nostru in viata.
1250 de entitati au sustinut acest spatiu timp de 4 ani …cine sunt acestia?
Oameni obisnuiti insa cu un puternic crez spiritual, oameni liberi de povara indoctrinarii, liberi de dogme si prejudecati,oameni ce au avut curajul sa spuna: EU SUNT PRO sau CONTRA chiar daca sunt pus la pamant..doar pentru ca asa au crezut si asa au simtit.
In Decembrie 6009 a apus Simbolul ce ne-a tinut reuniti in crez.. a trecut in Marele Orient pentru ETERNITATE, FOC pentru acesta!
Acest moment a fost ca o prevestire a finalului ce trebuia sa vina programat cu 20 de ani in urma, asa putem spune ca : “nimic nu este din intamplare”.
 

welcome in my world

NOUL PROIECT a fost infaptuit in baza vechilor traditii , NOUL CUB contine idealuriile de acum 20 ani in urma si iata noul atelier isi reancepe viata la fel ca la inceput.

 

Propun astfel acelora care ne cunosc o varianta publica mai densa si mai putin transparenta din punct de vedere al hermeticului alchimic; acest fapt are de acum un scop, evitarea manipularii dar desigur promovarea sugestiei ; scopul aici nu este sa lamurim ci sa aratam rezultatul ramanand la aprecierea individului.
Pentru a clarifica exact pozitia noastra in raport cu Terte Puteri va spunem , acest atelier nu este o organizatie si nici o forma religioasa a esoterismului ,nu suntem un ritual ci un promo public al unor adevaruri Universale in fata profanului care are dreptul sa stie si sa cunoasca adevaruri.
Acest atelier ca oricare altul functioneaza dupa principii juste si perfecte si nu are alt scop decat schimbul de opinii, idei,viziuni asupra transforamarii umanului prin perfectionare. Este o zona gri de pasionati fie ei initiati sau nu in studiul alchimic in care sunt bine primiti toti cei care simt ca in ei exista o licarire de adevar indiferent de instruire fie ea antica sau new age.
Asa cum deja am obisnuit vizitatorii spatiului nostru , anual vom continua sa publicam articole, prin relatiile noastre internationale articole ce ne provin de la conferintele alchimice organizate in diverse locuri ale lumii.
Speram ca tot materialul nostru sa va serveasca din plin in Legendele Voastre . FIE! Am spus.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu