♠ Agenda :SAMHAIN 2010


Agenda :SAMHAIN 2010

28.09.2010 MISTERIUM CONIUNCTIONIS
Sesiunea Ceremoniei FIVEBLUEAPPLES conexiunea MEMPHIS , gr.III  18:00 local

30/31.09.2010 Castelul esoteric: Quinta da Regaleira ,Sintra, Portugal
Conferinta: Transcendenta femininului
31_1/01.10.2010 SAMHAIN (relatari in spatiul blog)

31_1/01.10.2010 SAMHAIN (relatari in spatiul blog)AA.`. FIVEBLUEAPPLES

In aceasta perioada agenda este deosebit de incarcata.

Sunt trei evenimente importante ce se succed in decurs de trei zile : Sesiunea Ceremoniei,Conferinta din Sintra si Sesiunea sarbatorii Samhain .

Trecerea de la un sistem de postari la altul ,vezi Windows Live Spaces / WordPress ne-a cam dat peste cap si ne-am trezit in situatia in care inca nu am gasit formula ideala de prezentare a spatiului respectiv a galeriei foto .Este foarte probabil ca vom avea foarte putine fotografii de la aceste evenimente pana la setarea definitica a noului spatiu.

Editarea si publicarea planselor in WORDPRESS vor avea un cracter pur informativ public respectiv, vom publica planse cu titlu partial public ramanand sa gasim o solutie pentru cei abonati la accesul in totalitate (planse/fotografii/media player/ bibleoteca electronoca pdf. si mp3) .

Speram ca pana la finele lui 2010 sa definitiva toate aceste neajunsuri.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu