Samhain 2009 (6009) Review


SAMHAIN 2009 Lisboa Portugal

FIVEBLUEAPPLES

past event´s

2009 (6009) – a fost un an greu si abundent in evenimente.

In primul rand a a fost anul termenului limita a atelierului constituit acum 20 ani in urma in Timisoara Romania.

Am sarbatorit astfel doua evenimente sau incheierea unui ciclu de douazeci de ani in care PERFECTCIRCLESQUARE & FIVEBLUEAPPLES a decis dizolvarea definitiva.

1250 de persoane din USA,EUROPA si AUSTRALIA au decis ca propria legenda trebuie sa inceapa individual din acest punct orientativ al vietii.

Timp de 20 ani am studiat impreuna Opus Magnum , filosofia vietii si magia ; timp de douazeci de ani am  urmat cursul Soarelui al Lunii si al Stelei studiind SIMBOLUL si legile principiilor antice ale unei lumi a povestii fara sfarsit.

Cu putin inaintea evenimentului ceremonie de dizolvare ,in Toledo (Spania) 06.06.2009 , am convenit ca doar un atelier din cele doua isi va parcurge drumul inainte pastrand numele dar intro noua formula, cea mixta; este vorba de FIVEBLUEAPPLES .

FIVEBLUEAPPLES a devenit astfel un nou atelier incepand cu data de 08.08.2010 si are ca scop prezentarea in lumea profana a : alchimiei , kabbalah ului, a credintelor alternative ,studiul simbolului eXo si eSoteric , a arhitecturii sagrade sau mai pe scurt , a unei lumi aparte discreta si de bune intentii ce combina filosophia cu materialul ,stiinta cu crezul religios ,Arta Regala a transformarii individuale intro viitoare legenda personala justa si perfectionata in drumul catre EST.

Fara gand de constituire in organizatie , functionam ca un pseudo atelier alchimic , adepti al principiilor antice egiptene si alexandrine : APA/FOC ; comunicam cu toti cei interesati de alchimie si simbol esoteric indiferent daca sunt initiati sau nu.

Dorinta noastra este de a face un preview a lumii occultismului , a istoriei lui fara a folosi explicatii hermetice sau super sofisticate, sperand astfel sa fim pe intelesul tuturor in ideea ridicarii valului murdar cu care au fost acoperite aceste stiinte ades cunoscute in lumea profana ca fiind : diabolice.

“Toate religiile si credintele provin din acelas Arbore” Albert Einstein.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu