::fiveblueapples info


FIVEBLUEAPPLES WORDPRESS

din 01.10.2010

In decurs de 4 ani , am reusit sa publicam  mai bine de 400 de bloguri cu tematica esoteric alchimic, cca.160 bloguri cu tematica spirituala (ritualul pagan si neopagan)  si peste 250 cu continut social contemporan.

Arhiva noastra de muzica , traduceri de diverse lucrari, fotografie,  de interes esoteric in formate: vaw.,pdf.,mp3,mp4,jpeg, a constituit mai mult de 15 GB toate acestea au fost depozitate PUBLIC FREE ACESS de la anexele celor doua spatii in optiunea SKYDRIVE.

Toate aceste bloguri si depozite publice de informatie au fost recent sterse din hostingul Windows Live Spaces ca urmare a deciziei inopinante a Windows Spaces de-a renunta la acest serviciu .

In acesti ani multi dintre Dvs. au fost obisnuiti sa viziteze cele doua spatii : PERFECTCIRCLESQUARE & FIVEBLUEAPPLES

Contorul s-a oprit azi 14.10.2010 la cifra : 496733 vizitatori . Pacat!

Ultima pagina cea in vigoare azi, ce indica redirectionarea catre acest site va fi stearsa odata cu intregul ccount in data de : 31.10.2010 orele 00:00 LsBmT.

Vom continua postariile in noul hosting WORDPRESS de la aceasta adresa ,la care prin selectie vom posta bloguri si planse mai vechi.

Pana la gasirea unui nou hosting cert,stabil si compatibil cu noul hosting WORDPRESS  pentru documente ,muzica si filme video de interes al tematicilor noastre vom fi nevoiti sa ne cerem scuze .

In paralel a fost lansat deja un spatiu arhiva foto in FLICKR ce functioneaza ca slideshow , vezi blogul mai vechi din acest site: “CROMELEQUE” ; treptat vom adauga si alte materiale .

De stiut este ca , spatiul PERFECTCIRCLESQUARE&FIVEBLUEAPPLES USA din WORDPRESS este acum unit cu acest site ,prin urmare toate publicatiile vor fi transferate in curand aici  in Limba Romana, intro noua prezentare si layup.

Acest spatiu este conectat direct la FACEBOOK cu publicare promo blog automata si apare in profilele: Dan Constantine Izvernariu , Doris Izvernariu si in pagina  Rina`s café (grup cu acces limitat).

Pentru orice comunicare cu noi va sugeram adresa noastra email publica sau aditionarea in FACEBOOK pentru a fi informati in timp util prin feed despre noiile postari.

FIVEBLUEAPPLES 14.10.2010 Lisboa Portugal EU.

Dan Constantine Izvernariu | Create Your BadgeCreate Your Badge

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „::fiveblueapples info

  1. Lila Boni spune:

    Uauauau…maravilhoso espaço!!
    Parabéns!!!
    Adorei estar aqui!
    Mil beijos!!!!

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s