INFO EVENTS


fool moon /blood in moon Wiccan`s INFO

INFO PAGE FIVEBLUEAPPLES

21-10-2010 23:27:32 lsbmT

Doomsday watch, time are near?

BLOOD IN FULL MOON

In aceasta luna Octombrie vom observa pe cer celebra calatorie a Lunii Rosii, care mai este cunoscuta in lumea magiei ca: Luna Rosie a frunzelor ce cad.

Intotdeauna aceasta Luna este inaintea sarbatorii Celtice  Samhain ; aceste nopti sunt magice au o claritate deosebita ,un cer cu stele stralucitoare si binedefinite. Se spune despre aceste nopti ale ajunului Samhain ca au puterea schimbarii energiei ;in aceste nopti sunt cele mai multe ritualuiri magice.

Culori asociate ale ritualului: albastru inchis,negru,mov

Pietre: ametist

Zei: Appolo, Mercur

Se spune despre aceste nopti ca valul dintre lumea noastra materiala si cea spirituala este foarte subtire si din acest motiv relatia dintre cele doua lumi se amplifica: In genere aceasta perioada este propice pentru cresterea spirituala , initieri ; practica spiritismului. Se mai organizeaza diverse sesiuni de meditatie in aceste ultime nopti a lui Octombrie in care se acorda o atentie deosebita mesajelor , semnelor si sensului viselor in mare parte ( se spune) premunitorii.

(Preluat din : Wiccan`s Info Events)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu