FIVEBLUEAPPLES agenda Samhain 2010


“SOPHIA “ danIzvernariu , Oct.2010 Lisboa Pt under copyright protect: © 1996 l.a. ca.us. patt.fitt/fiveblueapples

In data de 28-10-2010 in Lisboa Portugal va avea loc o serie de intalniri a diversi webmasteri in vederea concluzionarii modului in care vom construi impreuna in sistem plug-in, in  strategia comuna a  luptei contra: pedofiliei, misoginismului, sovinismului ,xenofobiei si a  altor manifestari extreme ce aduc prejudicii persoanelor si a comunitatiilor.

Tot la aceasta data va avea loc si o ceremonie a intrarii in Iarna , eveniment  astral, cu o serie de comunicate privind politica publicatiilor FIVEBLUEAPPLES cu titlu : PUBLIC in serviciu NET precum si o prezentare de planse despre:

– Rebalansul Masculin _Feminin; Conjunctia contrariilor;Nigrendo; Labirintul albastru.

-De la Haos catre Ordine_ Unitate prin Diversitate

-Etrenul Feminin : inspirat din Colocviul International de la Quinta de Regaleira , Sintra, Portugal (Extras idei, tendinte)

-Candela albastra : simbolul activ al FIVEBLUEAPPLES

-Cina festiva in cadru discret .

Webmasteri invitati din diverse comunitati ce au la baza studiul simbologiei, esoterismului, alchimiei etc.

Partial public vor fi publicate in WORPRESS cateva secvente ale aceste-i intalniri internationale cu participare din : Portugalia, Spania,Germania, United Kingdom, United States , Canada si posibil New Zeeland.

In aceasta perioada de timp : 27-28-29-..-31 inclusiv 1 si 2 Nov. 2010 am intrerupt legaturiile SKYPE,YAHOO,MSN LIVE cu colaboratorii sau cu prietenii aditionati cu care comunicam frecvent , din lipsa de timp ;timp alocat organizarii activitatiilor din aceasta perioada .

PUBLIC vom informa incepand cu data de 02.11.2010 prin noul blog ce va apare cu cateva idei/planse prezentate.

Este foarte posibil sa prezentam cu aceasta ocazie si spatiul castelului esoteric Quinta da Regaleira, un proiect foto de mult timp in vizor.

Pentru alte comunicari , va rugam sa apelati adresa ns. de email!

Va multumim pentru intelegere.

FIVEBLUEAPPLES WORDPRESS BLOG Adm.

Oct. 25-10-2010 (Toamna: 6011)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu