.`. Sarbatori Fericite! ::


"God rest ye merry gentlemen/ Let nothing you dismay/ For Jesus Christ our savior /Was born on Christmas day /To save us all from Satan's power /When we were gone astray /Oh tidings of comfort and joy comfort and joy /Oh tidings of comfort and joy/From God our heavenly father The blessed angel came And unto certain shepherds Brought tidings of the same How that in Bethlehem was born The Son of God by name Oh tidings of comfort and joy Oh tidings of c" Fear not said the angel/ Let nothing you affright/ This day is born a savior/ Of the pure virgin bright/ To free all those who trust in him/ From Satan's power and might/ Oh tidings of comfort and joy/ And when they came to Bethlehem/ Where our dear savior lay /They found him in the manger/ Where oxen feed on hay /His mother Mary kneeled down/ And to the Lord did pray/ Oh tidings of comfort and joy /Oh tidings of comfort and joy / God rest ye merry gentlemen /Let nothing you dismay/ Remember Christ our savior/ Was born on Christmas day " Annie Lenox YULE

Season Greetings …Happy Yule and blessings!


Cadoul de Sarbatori este in format Mp3 si HQ se gaseste aici ; accesul este pe timp limitat pana in 04.01.2011

Este vorba de peste 60 fishiere in format mp3 cu diverse genuri( classic,jazz,rock) de muzica avand ca tema : Sarabatoarea Celtica sau Craciunul

 

Astrologie: Luna Plina 100% , Solstitiul de Iarna, noaptea cea mai lunga a anului, Sarbatorea celta : Yule


Se spune ca odata pe an ZEII devin egali cu OMUL si regii egali cu supusii . 

Nu intamplator aceasta zi este de fapt o noapte ,noaptea cea mai lunga a anului pentru ca aceasta reprezinta momentul in care toti trecem in Vest asteptand o noua renastere in Est ;loc in care bogati sau saraci suntem absolut egali pentru ca notiunea de material in aceasta stare nu mai exista.

Un fapt ramane cert, in milioane de pagini scrise despre bine /rau, viata/moarte (despre contrarii in genere),suntem calatori prin aceasta dimensiune in care unicul scop este ca fiecare din noi sa isi ajunga la propriul adevar ce va dicta valoarea asa cum este perceputa de la individ la individ intr-un spatiu limitat si scurt.

Aceasta cale este o cale extrem de grea si sinuasa si vai de cel ce incepe sa se lumineze, va fi socat si dezamagit de ce-i este data sa vada! Insa doar aceasta este directia evolutiei, a cresterii individuale ca valoare.

Orice fapt are si o rasplata iar regula  este cea antagonica ,dupa bine urmeaza rau precum dupa rau urmeaza bine.

Nu cred ca cineva in aceasta situatie constientizata, ar dori sa “doarma” dorindu-si fericirea celor “saraci cu duhul”  pentru ca efectele nu vor intarzia sa apara, dupa.
Unicul capitol existential important in evolutia umana este chiar acela prin care constientizam ca suntem fiinte umane , nu prin natura fizica ci tocmai prin starea interioara .

A fi uman inseamna a sti cine esti si cum esti , inseamna a renunta la propriile orgolii si la primul impuls ,inseamna a gandi ,inseamna a renunta le egocentrism si a renunta la egoism ; suntem un nimic raportat la acest univers iar existenta noastra este datorita vietii traita in comum si nu separati sau singuri.
Existenta noastra  arata asa cum arata azi datorita modului in care o gestionam in bine sau in rau.
Doar noi suntem raspunzatori si beneficiari a ceeace construim sau distrugem.
Daca sarbatoarea pagana te invata in aceasta noapte ca esti efemer in starea actuala materiala ,deci trebuie sa inveti cum sa traiesti invatand sensul spiritualului, sarbatoarea crestina incearca sa iti reaminteasca despre cuplu ,familie, social despre cum trebuie sa fi in raport cu aproapele tau intelegand sensul cuvantelor: dragoste, sensibil, bun … prin a proceda si nu a filosofa teoratizand .
Aceste lucruri unesc si imbogatesc ,inalta si ofera nobletea autentica.
Existenta noastra se bazeaza pe puterea de grup si pe caracterul individului ,numai asa va putea fi asigurata continuitatea speciei noastre si siguranta existentiala, in acest caz nu este loc de individualism iar daca individualismul exista este un noroc ca acesta este reglat natural de legea compensatiei insa aceasta compensatie este si ea limitata, trebuie stiut aceasta.
A te pune in slujba umanitatii este o virtute ,este un exercitiu cu tine insuti pentru perfectionarea ta pentru a devenii mai frumos, mai bogat interior, mai stralucit , mai evoluat.
Constiinta ce este legata de etica este singurul lucru care te defineste ca a fi UMAN pentru ca acest lucru nu poate fi luat din afara ta decat ca model daca nu este trecut prin tine si fixat nu poti spune decat ca esti o persoana evoluata.
Fa diferenta intre uman si umanoid.
DE SARBATORI iti dorim sa reflectezi putin asupra ta din perspectiva ta si vis a vis de terti, poate ai sa descoperi  ca esti atat de fragil in existenta incat nu merita sa fi nici rau si nici prost!

SARBATORI FERICITE!

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

3 gânduri despre „.`. Sarbatori Fericite! ::

 1. Doresc tuturor acelora care continua sa viseze la o lume mai buna, mai frumoasa si mai luminata : SARBATORI FERICITE , DRAGOSTE si LUMINA!
  Pentru voi, am zis, FIE!
  .:danIzvernariu
  Lisboa Portugal

 2. Moon Day 16
  An auspicious day, especially for trade, travelling and any occupations connected to land, property and animals. It is considered to be the best day for selling animals. Also good for celebrations, parties and festivities.

  Next Full Moon Date: Wednesday, January 19, 2011
  Names Given to the Moon by Other Cultures:
  Colonial American: Winter Moon
  Chinese: Holiday Moon
  American Indian (Cherokee): Cold Moon
  American Indian (Choctaw): Cooking Moon
  American Indian (Dakotah Sioux): Moon of the Terrible
  Celtic: Quite Moon
  English Medieval: Wolf Moon
  Neo Pagan: Ice Moon
  Full Wolf Moon (January)
  This full Moon appeared when wolves howled in hunger outside the villages. It is also known as the Old Moon. To some Native American tribes, this was the Snow Moon, but most applied that name to the next full Moon, in February.

  Amid the cold and deep snows of midwinter, the wolf packs howled hungrily outside Indian villages. Thus, the name for January’s full Moon. Sometimes it was also referred to as the Old Moon, or the Moon After Yule. Some called it the Full Snow Moon, but most tribes applied that name to the next Moon.

 3. […] apa si cu foc ; suntem in Secolul XXI in casa Varsatorului si nu putem sa nu observam ca…batranul YULE cel verde a devenit in timp Santa Claus imbract in rosu ,ca SPIRITUL in sine ..s-a apropiat mai […]

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s