Intre spatii (inspirat din „Liber 418”)


Plansa partial public.

Pl.35 Anul 1 2011 ( 6010) Luna in Aquarius 13 zile pana la Luna Plina


PIATRA este duala, in stanga ea este neagra si intunecata, in dreapta este alba si luminoasa dar in partea de jos  a aceste-ia  se gaseste principiul ascuns a stabilitatii ei, un paradox ; ea (piatra) se sprijina pe trei coloane divergente.

Imagineaza un spatiu jumatate alb ,jumatate negru in forma dreptunghiulara, imagineaza ca acest spatiu in totalitea lui este o usa si ca la mijlocul dimensiunii ei (deci la granita dintre alb si negru) se gaseste o gaura a cheii.

Gaura cheii ,trebuie sa stii, are o forma speciala , este in fapt un simbol astrologic si reprezinta VENUS.

Te intreb , intelegi acum ce a pictat Dali? Nu cred, insa realizez ca si tu realizezi ca nimic nu este intamplator.

Daca ai putea privi prin acea gaura a cheii, dincolo in spatiul alaturat ai sa vezi trei flacari : una albastru, alta verde si alta violet. Nu este o flacara de combustie asa cum o cunosti ..rosie cu galben ci dimpotriva, este o flacara rece , noi o mai numim , FOCUL ALBASTRU ; foc ce este intretinut de un anume vant ( aenema) .

Aceasta este Poarta Stelara , dar cine are cheia ei?
Exista aici o incercare pe care trebuie sa o treci. Un inger iti va arata un manunchi de chei pentru a le proba dar niciuna nu sunt cu vreun folos.

Exista un cod al numerelor ce vorbeste despre hexa si respectiv pentagrama , 6 si 5 si aceste doua numere sunt cuprinse in valoarea intelesului cuvantului ABRAHADABRA (trebuie sa cunosti numerologia sau valoarea cuvantului exprimata numeric!) . Fiecare numar este cmpus din valori, fiecare valoare reprezinta ceva anume ,pe toate in parte trebuie sa le cunosti pentru a intelege mai apoi ce inseamna 5 si ce inseamna 6.

Tot ce se gaseste acolo in acel spatiu are doar doua cifre in cod: patru si sapte adica exact valoarea celor doua stele penta si sexta la un loc insa exprimata aici in totalitate, in Tetragrammaton.
Acestea le poti vedea doar cu ochii mintii, inchide ochii o clipa si mediteaza…in acel moment o sa ai senzatia ca ai introdus cheia in broasca si nu trebuie sa faci altceva decat sa ai vointa de-a deschide.
Odata intrat vei sti ca focul albastru este limita dintre cer si picioarele Celui prea Inalt .

Se spune ca fiecare limba de foc albastra este una din marile povesti de dragoste din lume si ca ploaia albastra nu este altceva decat ploaia pasiunii ce are reflexe violet. Ca in acest spatiu sunt toate cele ce exista adunate si ca toate acestea sunt intruchipate in imaginea unei femei din Aur despre care se vorrbeste chiar in Apocalipsa. Ca frumusetea si stralucirea ei orbeste si ca nu se poate privi direct catre Ea.

 

De aici inainte mai sunt multe ..de aici inainte este etherul !

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s