Crucificarea la nivel global (Despre 2012, conexiuni)


In Univers nimic nu se pierde totul se consuma si se transforma. Pe acest “template” se bazeaza si studiul alchimic cand spun:
EU ma transform interior, ma transform exterior, imi transform relatia cu natura si tertii din jurul meu , pentru ca in acelas timp cu mine totul se transform in jurul meu. De aceasta trebuie sa fi constient!
Ultima faza a mea este CARBONUL..iar cea mai perfecta stare este Diamantul.

 

 

2012

Orice isterie colectiva are la baza o spaima individuala, orice spaima individuala are ca influenta in mare parte actiunea inconstientului  data de simturi si anticipatie.

 

*

In afara educatiei Scolii Antice Egiptene (Arta Regala) si a proceselor de trasformare alchimice , ne mai preocupam  si de evenimentele ce privesc fenomenele astrologice legate de anumite profetii, srpe exemplu mult cunoscutul si controversatul eveniment 2012.

 

Nu intamplator!

Si aceasta este o transformare (radicala) insa la nivel , scara, PLANETARA.

 

Am gasit recent o documentatie ce atesta un fapt uimitor privind interpretarea simbologiei masonice a Ritului Scotian Antic si aceptat  din perspectiva hermeticului tranzmis prin simbol cu temática : alinierea planetelor, pole shift si alte profetii ce converg in ideia 2012 ca o conspiratie a cunoasterii tranzmisa codificat (preview) inca de multe secole in urma.

 

Aceste date au fost publicate in diverse media inclusiv Internet astfel incat dezvaluirea si abordarea lor , azi, acum, aici nu mai constituie un TABOO.

La Universitatea din Bradford U.S.A. , recent, au fost o serie de prelegeri privind FRANCMASONERIA bazate pe o intreaga arhiva de date si studii ce apartin lui Walter Leslie Wilmshurst.

Aceste documente puse cap la cap releva ca Ritul Scotian are cunoasterea alinierii planetelor si consecintele derivate din aceasta inca din cele mai vechi timpuri. Dupa cum se pare , anul (sau in jurul anului , mai precis) 2012-2016..

 

Mereu vorbim in acest site (vizitatorii permanenti ai siteului nostru ,s-au obisnuit deja) despre Noua Era (New Age) , despre schimbarea sensuriilor existentiale , despre trecerea din Era lui Isus , a Pestiilor (dualismul) la cea a Varsatorului (Aquarius), revelatia.

Alinierea galactica este conjnctia Solstitiului de Iarna cu Solstitiul de Iarna relationat cu pozitia solara la Ecuator asteptata pentru anul 2012 , fapt ce a inceput inca din anul 1980 si se va desfasura pana in anul 2016 (cel putin teoretic , stiintific probat).

Acum…va mai amintiti de moda aniilor 1980? De New Wave? (Noul Val) respectiv despre New Age? ( Noua Era) ..ei bine doar ignoarnta mai poate spune CONSPIRATIE! Este LA VEDERE in mai toate TOP 10 si BILL BOARD de la acea vreme..asculta lirica melodiilor si ai sa intelegi ce lumea treaza asteapta! Nu este nimic ascuns cu atat mai putin conspirativ.

 

Alinierea galactica (prezentata in anii 1990 in serialul Millenium) a fost mult mediatizata de catre John Major Jenkins si mult studiata si analizata de catre Serghei Smelyakov; este vorba despre “crucificarea galactica” (vezi ideia de crucificare ca simbol explicat in detaliu si pe intelesul tuturor eXoteric in filmul ZEITGEIST partea I-a) .

 

In fotografia alaturata (grafica) este vorba despre aceast lucru!

In principiu aceasta imagine poate fi analizata in diverse moduri insa UNUL singur se pare are “ceva” ce spune despre LUMEA INTREAGA si nu despre ceva aparte ca detaliu.

 

Mult timp s-a vorbit despre aparitia pe cer a doi astrii ai zilei in acelas timp: Soarele si inca un: Soare!

Multi din cei care compun acest forum FIVEBLUEAPPLES au fost selectionati de acum 20 ani in urma in baza unui vis straniu , existenta a doi sori pe cer in acelas timp.

Eu am visat aceasta prima data in anul 1994 si am concordat la acea vreme cu membrii AA.`.PERFECTCIRCLESQUARE&FIVEBLUEAPPLES  ca acest vis nu are informatie din afara sau: nu am citit despre acest lucru nimic , nu am purtat astfel de discutii si nu au existat pana atunci discutii pe aceasta tema.

Stdiind originea si semnificatia viselor , ca profesionist in psihologie , Dr. Lavinia Goldstein ( la acea vreme H.M.P. al atelierului) a lansat acaesta tema, iar spre surprinderea noastra mai bine de 60% din acest forum a avut ca vis marcant (unul din ele) acest fapt straniu si chiar greu credibil .

Imi amintesc si acum intrebarea dânsei : “ Care este visul tau marcant  absolut surealist?” la aceasta intrebre surpriza am raspuns in secret in scris pe loc toti cei prezenti la acea sesiune tinuta in Timisoara.

 

Multi ani mai tarziu aproximativ (15 ani) am redescoperit ideia in doua aspecte total opuse: influenta mass media (internet) despre conspiratia NIBIRU si in simbologia masonica , respectiv (vezi desen) Sirius si cele 7 stele respectiv pozitia Stelei (cunoscatorii stiu) relationata cu Soarele  ( ploua!) .

 

Important este ca aceasta aliniere poate fi interpretata si in conexiunea lui Herschel care face o referire la Pleiade ce indica Solstitiul de Vara in Calea Lactee fapt codificat chiar de “ciudatul” alineament a imenselor pietre de la STONEHENGE.

 

Din perspectiva discretiei si a secretului Ritul Scotian am putea spune ca MESAJUL  eXoteric este incriptat eSoteric in simboluri si conexiunea dintre ele asa cum intregul proces de initiere il prevede in propriul template. Vezi sensuriile parcurse ca directii si unul invers. (adica:Pole shift) .

Unica problema este ca un simbol eSoteric poate avea mai multe sensuri eXoterice ; stiim din Tarot aceasta…depinde de pozitia si momentul pe care il ocupa relationat cu tema data. Combinatiile de intelesuri sun extrem de multe! Dar…depinde “ce te intrebi”!

 

Adobe PHOTOSHOP CS4 experience fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us NEVER ENDING STORY! https://fiveblueapples.wordpress.com/ blog serch for:" Poveste fara sfarsit... " by:danIzvernariu 2011 collections February 22

“STEAUA APRINSA , STEA A GLORIEI ,SLAVA A CENTRULUI , ESTE SOARELE CE LUMINEAZA PAMANTUL SI DA INFLUENTA BENINGNA SI BINECUVANTARI OMENIRII “

 

Nimic nu este din intamplare!

Orice piesa de teatru are un mesaj, orice gest poate fi o “virgula” in fraza ce poate altera radical sau intari un fapt ascuns, nespus in cuvinte.

In calatoria de la N la S pe raza unui cerc delimitat la mijloc de doua linii paralele una reprezentata ca fiind Moise si a doua a fiind Regele Solomon , se afla la partea superioara Legea Sacra ce sprijina Scara lui Iacob (vezi Biblia) , scara ce inseamna : drumul catre invatatura ce nu te poate duce la pierzanie , drum ce spune : “El care nu ne va insela niciodata”  .

Cei trei stalpi au diverse conotatii insa in acest caz inseamna: Solomon regele lui Israel, Hiram* regele Tirului si Hiram Abif ..sau valoarea acestor personaje in aprecierea umana (cele trei conditii umane) date de mesajul: Doric , Ionic si Corintic.

 

Revenind insa la sistemul reprezentat simbolic putem “vedea” eXoteric astfel:

Trecerea de la Vest la Est ca drum esential.

Parcurgerea de la N la S ca studiu oblogatiriu prin logica lui; totul pe o pardosea mozaica care ar dori sa fie in definitiv o reprezentare a sistemului solar (imagineaza :alb ca este ceeace straluceste in intuneric (negru) si ca toate aceste in baza unui principiu stiut (cunoscatorii vor face acum legatura) “Tot ceeace este sus este si jos” Tabula Esmaralda.

 

Fara indoiala Soarele este punctul de reper in raport cu care toate converg (in acest caz in aliniere) : acest simbol are ades o conotatie interesanta prin simbolul antic egiptean cu denumirea anticului Soare ; Steaua Stalucitoare ce rasare in Est si apune in Vest.

In acest context liniile paralele despre care va vorbeam mai sus au legatura cu ideia de linii ce despart Nord si de Sud ,adica: Emisferele , repectiv Tropicele ce determina Soltitiile de Iarna si Vara.

 

Vazut pe o schita (vezi anexa) exista trei pozitii solare in acest sistem :

Soare stanga

Soare dreapta

Soare central

 

Soare stanga: NV. Crescator – Solstitiu de Vara

Soare dreapta: SE . Descrescator- Solstitiu de Iarna

Soare central : este Soarele Ecuatorului galactic. Pozitia cea mai importanta!

 

Acesta este conceptul pe care se bazeaza miscarea Soarelui pe cer.

 

As sugera urmatorele simboluri in acest context astfel:

 

Scara indica ,procesele ciclice ale Soarelui , acestea sunt exacte, si reprezinta conjunctia Soarelui cu Ecuatorul la Solstitii si Equinox.

Acum fiecare dintre pozitii face o referire la cei trei stalpi respectiv la cele trei nume istorice.

Este greu de explicat si mult de scris despre aceste conexiuni absolut fascinante doar pentru a lumina pe loc o persoana care pana in prezent nu a facut aceste conexiuni si cu atat mai putin nu are o cunoastere despre interpretarea simbolului eSoteric .

 

Important este de stiut ca : religios sau stiintific, eSoteric sau eXoteric  , mistic sau psihologic analizat , din conexiune sau din inconstient, omenirea constientizeaza cumva ca un fapt unic in zilele contemporane cu noi este in curs de desfasurare si ca acesta este irevesibil si radical schimbator al sensului vietii asa cum noi azi inca o mai cunoastem.

Multi au itrebat: “In ce sens? Bine sau rau?”

Eu sincer as raspunde astfel, rational:

-Un astfel de eveniment ce presupune un Pole shift (inversare a polilor) este o adevarata Cutie a Pandorei; un astfel de eveniment a costat disparitia Atlantidei (partea proasta) si aparitia unor “giganti” in Egipt (cu aceasta oczie, supravietuitori) ce au ridicat Egiptul de la 0 la un mare imperiu mult avansat timpurilor respective.

Sa punem degetul pe rana … daca “nimic nu este din intamplare” atunci nimic nu este identic , prin urmare, aristotelic gandind…daca un eveniment ca acum 26 000 ani in urma a fost cumva o tragedie partiala , de data aceasta ori va fi radicala ori va fi de proportii grei de apreciat acum.

Personal nu cred in teoria: “ Omenirea trebuie sa mearga mai departe” pentru simplu fapt ca nu este obligatoriu!

 

Departe de gandul alarmist , am postat acest blog ca un aviz in plus pulg-in cu alte mii de astfel de publicatii pe internet pentru a atrage atentia asupra unui fenomen neglijat in calculul existential de marea parte a omenirii . Este bine sa iei in serios la cunostiinta si sa te informezi , daca va fi sa fie,  poate ai sansa…daca nu, nu ai pierdut nimic si te-ai luminat intelectual asupra unor schimbari majore  stiintific dovedite si de milenii pastrate in conservare.

 

La ora actuala , in concluzie, este stiut despre acest fenomen ce este in curs de derulare , este mediatizat de la canalele stiri, filme documentare, filme S.F., publicatii oficiale (vezi cazuriile aeroporturilor din Canada si Australia ce au modificat de curand coordonatele de pista) , samd. Insa mai ced ca NIMENI nu are aprecierea exacta a urmariilor sau a modului cum exact anume va decurge.

 

De curnd am auzit o afirmatie neoficiala stranie “ in doi ani nimic nu va mai fi la fel” pare demagogic insa nu este tocmai asa!

 

 

 

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s