FIVEBLUEAPPLES: USA,CANADA & EUROPE /Lisboa


Design by:Kan Akita (*1958)
Save Japan, 2001
Save Japan, 2011


Solidar cu evenimentele din Japonia.

In urma dezastrelor petrecute in Japonia, FIVEBLUEAPPLES isi inceteaza activitatea pe o perioada determinata de 7 zile calendaristice de la prezentul post.

INFO:

Vizitatorii aditionati si cei care au subscris la bloguriile noastre sunt informati ca urmatoarea Plansa va fi dupa cele 7 zile de tacere si va consta in

„SIMBOLURIILE DIVINULUI IN ANTICUL EGIPT”

O lista lunga cu explicatii cat e poate de la subiect despre intelesul si rolul Divinului in Egiptul antic ; cu referiri si paralele la alchimie.

Ce sunt Zeii Egiptului, Cum au fost ei si ce rol au avut sunt cateva intrebari la care incercam sa va raspundem cat se poate de autorizat in afirmatii.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s