EXPERIMENT OCULT: INTERVENTIE IN VIITOR


Partea I-a

Tema:

Experiment, alterare si interventie in karma

Org :

FIVEBLUEAPPLES LISBOA 2010/2011

Plansa 56  Anul 1 ,6010 , anul profan 2011 Equinoxiul dePrimavaraLuna Plina 85,8%lumina, 3 zile pana la Luna Plina , 18 zile pana la Luna Noua, Luna in Fecioara

In alchimie totul tine de imaginatie. Poate ca nici cunosterea (stiinta) nu este atat de importanta decat imaginatia. “ Mai importanta decat stiinta este imaginatia” A.Einstein

Una din caiile ce duc catre realizare a uni proiect virtual (gandit) in proiectie (materializare ) este cautarea a ceeace noi numim : RETETA.

RETETA este un mod prin care accesam virtualul proiectand in el tot ceeace avem in dorinta de a implini , materializa. Este ca si cu am fi , pictori sa spunem, imaginam un peisaj , dar acel peisaj este doar un virtual pana ce el nu este transpus in realitate pe panza. Problema apare aici..cat de apropiat gandului este acel peisaj executat in realitae.

Aceste doua imagini , una virtuala si alta reala sunt ades diferite sau…mai intotdeauna diferite.

Astfel se pune problema si in cazul trasmutariilor interioare, trecerea planificata a unei personalitati in alta este diferita ades de ceeace avem in minte.

THE SECRET (cartea) ne invata ca , pentru a reusi trebuie sa imaginam. Cititi cu atentie ceasta carte si ve-ti observa un fapt cat se poate de dramatic…nu este suficient sa iti doresti din tot sufletul daca nu traiesti acel moment si mai mult daca nu il vezi implinit asa cum ar trebui sa se implineasca indiferent de cat de ABSURD pare acea situatie, respectiv de “visatoare este”.

NU UITATI…Cati au murit visand fara sa se implineasca!!!

Recent am experimentat un fapt ce tine de RETETA si de teoria cartiilor despre magie.

Denumesc doua notiuni asa cum eu le percep ca alchimist pentru intelegerea dumneavoastra a ceeace urmaza sa spun despre experiment, atfel:

Adobe PHOTOSHOP CS4 experience fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

RETETA – este un mod prin care exprimam un crez (fie el agnostic sau gnostic) ; pentru unii crezul este in EU-l propriu, pentru altii acest crez se refera la Zei, Dumnezeu,  etc…pentru alchimisti crezul se refera la acel fapt ce se naste in virtualul constiintei , acel fapt ce este inexplicabil in cuvinte (logic) ca urmare a unui ritual (meditatie in acest caz) , este o solutie (template) prin care noi imaginam imposibilul sa spunem dar care paradoxal se reflecta in viata materiala din afara noastra.

MAGIC – tot ceeace este inexplicabil si paradoxal principiilor stiintifice. Orice gen de magie care devine relevanta ca urmare a studiulu aprofundat si a experimentului probat , eu o numesc stiinta.

Anii trecuti am vorbit despre MANIPULAREA KARMEI ( a sortii) si puneam o intrbare la final:

– Exista destin? Exista sansa ( ca soarta)?

Pentru mine azi , aceste lucrurui sunt cumva bine definite…, destinul nu exista ca forma “batuta`n cuie” pentru ca nu a mai exista notiunea de LIBER ARBITRU , sansa nu exista decat daca aplici vointa proprie. Sau : pana nu incerci nu ai sansa.

Este cumva ca si cu notiunea de DUMNEZEU ( atentie : nu sunt ateu!) , Dumnezeu exista pentru ca TU faci sa existe, daca nu ai crede si nu ai formula o fiinta superioara tie, perfecta ca referinta ACEASTA NU AR EXISTA PENTRU TINE.

In cazul meu argumentului sta in altceva decat in Creator…in formula retetei CUM e posibil sa realizezi.

Prin urmare , notiunea de DIVIN vine din ideia de referinta si sprijin ades.

EXPERIMENT:

Anul trecut 2010 (6010 Vara) la plaja TROIA Setúbal Pt.  in plin Solstitiu de Vara am convenit ca forum sa experimentam impreuna trecerea gandului din virtualul memoriei in materializare.

Subiectul ales a fost cat se poate de imposibil si dur tocmai pentru a vedea mai apoi in ce masura acesta se realizeaza intocmai.

Am folosit Meditatia alfa si Pilarul Mijlociu .

Orice alchimist are un LOC PROPRIU(un spatiu) creat virtual de propria memorie unde “merge” mintal si lucreaza la propriul proiect.

In cazul meu( de aprox. 15 ani), imaginatia imi spune ca sunt in anul 1860-80(?) sunt medic legist, sunt un om la 50 ani , relativ instarit, locuiesc in Graz Austria si merg des la subsolul unei case mari de pe o strada pavata cu piatra cubica , imbracat in costum negru cu mausi albe .

Lucrez pentru stat ; casa este cumva insalubra iar scariile ce fac acesul catre subsol unde exista un apartament  sunt ample in semicerc de la stanga catre dreapta.

Majordomul apartamentului este un batran taciturn , scund cu parul alb , poarta o vesta in dungi galben/negru ,nicodata nu ma priveste in ochi.

(urmeaza, identificarea mea si scopul “vizitei” in functie de proiect).

Cauzele acestu-i gand(imaginatie) vezi traduse si explicate prin prisma Dr.Carls G.Jung

….

FIVEBLUEAPPLES a avut nevoie de o persoana in plus anul trecut, cu abilitati “paranormale” (Sic!) capabila sa anticipeze si sa modifice secvente din viitor. Va vorbesc desigur despre manipularea viitorului si nu de stupida ideie: vrajitoria!

Este greu sa alegi din realitate o astfel de persoana pentru ca , “vezi”, toti spun EU SUNT! Insa putini dovedesc aceasta ..e pierderea de timp! Asa se explica ca am ales sa experimentam un SEARCH ing magic.

Pentru ca sa complic lucrurile intentionat ( in acest caz cu cat mai complicat in detaliu cu atat mai bine pentru comparatia cu realitatea) am imaginat O PERSOANA raspunzand la intrebariile “majordomului” .

Asigur ca lista a fost lunga in “cum sa arata si sa fie” respectiva persoana.

Am raspuns chiar la intrebarea : La ce imi foloseste o astfel de persoana.

In final am fost “intrebat” : “- Cum vezi intalnirea ta cu aceasta persoana?”. Am imaginat liber fara sa fortzez nimic, ca si cum orice mi-a trecut prin cap relationat cu intrebarea a fost posibil si nu cu tenta de fictiune.

Am spus:

Varsta,aparenta fizica,statutul social,imbracamintea si chiar detalii intime.

Acest experiment, a inceput la data de 08-08-2010 si a fost fixat ca termen limita 21-12-2010 (Solstitiu de Iarna) pentru a se releva in vreun fel.

Trebuie sa mai adaug…am imaginat si modul in care (imprejurariile) voi cunoste aceasta persoana.

In data de 21-12-2010 am avut doua revelatii…una reala (in realitate) si una ce s-a anuntat Email. Cineva mi-a scris.

Prima s-a adeverit ca fiind aproximativa , pentru ca persoana in cauza catre finalul verificariilor facute nu concidea; a doua in schimb, in 8-03-2011 (6010 Iarna) s-a relevat ca fiind ABSOLUT AUTENTICA si cu lux de amanunte.

Concluzia:

In primul rand trebuie sa atrag atentia ca acest gen de proiecte/proiectii necesita o deosebita concentrare si o dezinvolutura in creatie (imaginatie) ; totul se bazeaza pe inconstient si simturi.

In al doilea rand am sa va spun ( ne fiind primul experiment de aest gen) , ca viata ofera , viata este compusa din secvente ( nano picro secunde) ; cine poate sa intervina in acest fantastic virtual poate altera orice.

In al treilea rand nu am dat gres niciodata si cu atat mai mult relationat cu aceasta persoana cautata!

In al patrulea rand am sa va mai spun: Viata este o conspiratie , o continua cospiratie si aceasta este legata de tot si toate, interior noua si exterior noua. Tot universul interior/exterior conspira la ceeace noi gandim.

Gandul trebuie exprimat…exprimarea sta in VERB ( SA FIE!) odata spus, lansat in eter acest lucru se intampla fara dubii; un singur lucru dezarmeaza aici psihicul …timpul care (desi nu exista!) macina rabdarea!

In partea a doua a acestu-i blog voi detaila acest experiment prin metoda indivinarii tarotului. Sau mai precis ce si cum despre simbol, imaginatie, absurd, contrariu etc.

Dan Izvernariu

FIVEBLUEAPPLES WordPress

Lisboa Portugal 2011 (6010 Primavara)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „EXPERIMENT OCULT: INTERVENTIE IN VIITOR

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s