21.05.2011 END Of TIMES?!


CE o sa faci poimaine daca maine o sa mori?

 Initial nu am dorit sa mediatizam acest eveniment mult discutat in intreaga lume , privind END OF TIMES (vezi video clip) insa avem foarte ,foarte multe e-mail uri care ne solicita parerea despre… .

FIVEBLUEAPLES este un atelier si un forum al pasionatiilor (si practicantilor) alchimiei. Intreaga noastra activitate se refera la psihologie, studiul simboluriilor esoterice ,filosofie, ritual s.am.d. . Nu avem nimic in comun cu PROFETIILE RELIGIOASE indiferent e „culoarea” lor si cu atat mai mult cu RELIGIA in sine.

Concluzia noastra privind DA sau NU ca raspuns la aceasta provocare, este o ideie ce tine o viziune per ansamblu a situatiei omenirii acum, azi… .

Din perspectiva sociala ,societatea la nivel planetar trece prin schimbari majore semnificative si rapide ; acest fapt a adus : inaintarea galopanta a stiintei , tehnologiei a cunoasterii dar si o mare bulversare la nivelul individului din perspectiva psihica. Cel mai bine se vede aceasta in relatia interumana si in „rasturnarea” valoriilor.

Din perspectiva fenomenelor naturale nu putem sa nu observam ca anual acestea au o amploare tot mai mare si tot mai frecventa ca eveniment (furtuni, cutremure, dezastre …) ; clima s-a schimbat foarte mult iar fenomenul POLE SHIFT pare sa isi dovedeasca autenticitatea ( ca este in curs) vezi numeroasele sesizari a diversi privind sistemul GPS , erori de coordonate de pista , etc.

Din perspectiva NASA….este mai bine sa consulti siteul oficial la capitolul WARNING; desigur cu privire la furtuna solara mult asteptata , alinierea planetelor si ciudatele obiecte ce se afla in proximitatea pamantului.

Echilibrul in Univers , este atat de fragil incat in orice secunda putem disparea fara urma in acest Ocean al Haosului.

Daca cineva s-a gandi ca 21.05.2011 ar putea insemna „rapirea la cer”  respectiv Sfarsitul Lumii , trebuie ca are o informatie absolut certa daca poate numi o zi exacta. Pana atunci sunt mai putin de 48 ore . Noi nu cotrazicem pe nimeni precum nu autentificam nimic atat timp cat probabilitatea si conspiratia sunt greu de anticipat cu atat mai mult cu cat INFORMATIA pentru analiza lipseste .

Dat fiind faptul ca predictia este data prin intermediul BIBLIEI CRESTINE putem sa mai spunem si asa:

CRESTINII ar trebui sa se bucure , daca este asa religia lor are valoare daca nu , nu au pierdut nimic ci au tras doar o spaima asa cum de sute de ani se intampla atunci cand „profeti” s-au ridicat in picioare avand ceva de spus. ” multi profeti mincinosi vor veni sa va vorbeasca in numele meu…” Adevarat este , de acestia e plin!

Adm. site FIVEBLUEAPPLES Lisboa Pt.

20.05.2011

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „21.05.2011 END Of TIMES?!

  1. Si a trecut si aceasta zi DOOMSDAY…iata avem NET, traim si la stiri NIMIC IMPORTANT!
    A mai cazut o varianta a unei conspiratii nefondate.
    In studiul esoteric (avizam!) INSPIRATIA este cheia INTRARII sau IESIRII din LABIRINTUL ALBASTRU ( exoteric spus : din tenebrele psihice) …DECI trebuie sa vedem cu ochii mintii DE UNDE SI CE ESTE INSPIRATIA pe care tocmai am primit o!

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s