Video clip promo blog -Quinta de Regaleira, Sintra , Portugal : calatorie in Legenda Personala


This Year 2011 (6011) Summer Solstice are in 21-06-2011 h. 17:16 UTC

Aceste doua video clipuri sunt in fapt un preview al viitorului blog ce are ca tema : spatii esoterice, locuri magice portuguese ; in care voi vorbi despre : initieri, rituri si ritualuri .

In fapt un blog asemanator , ceva mai detailat insa fara imagini se gaseste in acest site AICI .

 27 metrii sub nivelul cotei 0 a parcului Quinta da Regaleira… Putzul Initierii (videoclip)

In blogul anuntat pentru luna Septembrie 2011 (6011) voi publica peste 200 imagini slide show full screen si HQ cu locuri si explicatii  referitoare la acest mirific domeniu ce apartine lumii ocultismului , hermetismului samd.

Pentru cei care nu concorda cu aceasta lume sau cu „crezul alternativ” , ii sfatuiesc sa rasfoiasa setul de fotografii pentru : peisaj , culoare, lumina, umbre, arhitectura emanuelina, si pentru straea de fapt ce apare din fotografii care fara sa vrei te duce catre liniste si meditatie.

Cele doua videoclipuri sunt inregistrate in mod amator , nu sunt un bun comentator ad-hoc insa am incercat sa va captez atentia altfel decat de regula asa cum o fac prin fotografie, pentru prima oara incerc un video fara lumini de regie, fara montaj, fara corectii si montaj, fara ca sa stiu …ce am sa spun in secunda urmatoare.

Un incident major (ca picanterie) a avut loc azi, am reusit sa imi fisurez lentila teleobiectivului ; faptul este grav insa se va rezolva. Este greu sa faci ceva de unul singur fara ajutor atunci cand acesta se cere…doua camere de fotografiat + bagaj prin toate grotele unde intunericul este absolut…e putin complicat.

Am apelat la aceasta ideie ad hoc ca un experiment in vederea unui proiect mai vechi. Doresc pe cat posibil ca pe viitor sa imi prezint bloguiala esoterica din FIVEBLUEAPPLES Wp. in format video. Lumea nu prea are timp sa citeasca dar poate asculta… .

A asculta este o conditie pentru a intelege si a imagina…candva in Nord am trecut acest examen ascultand si vazand fara a face nimic…doar pentru a intelege despre ce anume este vorba . Conditia intelegerii este concentrarea si trairea intensa a momentului: foarte multi „nu se locuiesc pe ei insusi” atunci cand fac sau participa la ceva. Asa , eu, explic ca viata le da senzatia de : sec si aiurea. (desigur am citat o aici pe Ana Pelea)

Sper sa placa ideia chiar daca este absolut neprofesionala , in functie de rank voi decide cand voi incepe sirul de inregistrari video. Probabil voi cumpara si acest domeniu al hostingului WordPress pentru a beneficia de propru flash player.

In al doilea video ( de mai jos, 2 din 2 ) prezint in cateva secvente celebra calatorie de la Intuneric la Lumina, acea drama a renasterii omului vechi pe care eu il numesc individ in omul nou uman , initiat.

Aceasta drama face parte din ciclul vietii si al mortii…parcurgerea tunelului (uter-grota) respectiv ..ultimile clipe ale vietii catre o alta dimensiune.

23 Septembrie 2011 (6011) orele : 17 si 16 min UTC ( Equinoxiul de Toamna),

new blog post:

„Calatorie in legenda personala”

Quinta de Regaleira, Sintra, Portugal

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „Video clip promo blog -Quinta de Regaleira, Sintra , Portugal : calatorie in Legenda Personala

  1. Pana in Septembrie 2011 (6011) _Equinox postariile noastre vor inceta. La data specificata mai sus postarea este agendata pentru publicare automata.

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s