FIVEBLUEAPPLES :Arta Transmutatiei din Septembrie 2011 (6011)


Anul acesta ce s-a scurs 6010 , am in cercat sa aducem ceva nou in bloguriile noastre prezentat astfe incat sa fie absolut diferit de ceeace suntem obisnuiti sa gasim pe internet datorita unui simplu fapt: va vorbim scriind din experienta LIVE si nu din auzite sau cu atat mai mult din necunoastere .

Astfel am postat despre : alchimie si alchimisti, masonerie, witchcraft (WICCA) , despre simbologia esoterica asa cum este ea perceputa prin prisma stiintifica (vezi : Dr.Carls Gustav Jung) , despre simbolul TAROT-ului ca „drum in Legenda Personala” , rituri si ritualuri pagane , despre masonerie : Scottish Rite 33º si despre SOCIAL asa cum el este perceput prin prisma INITIATULUI.

Ca un relatoriu feedback  pentru informatia Dvs. acest site a fost deschis ca urmare a desfiintarii siteului oficial al PERFECTCIRCLESQUARE & FIVEBLUEAPPLES _ MEMPHIS  si a spatiilor site din hostingul : Windows Live Space.

Incepand de la data de 01.10.2010 (6010 Toamna) am deschis aceasta publicatie ce pana in prezent numara peste 150 post blog si are aproximativ : 8759 clik uri acces/ ID.

Partea pozitiva:

Am mediatizat in afara rss feed wordpress ,blog-posturiile noastre, si prin TWITTER,FACEBOOK,MSN LIVE,YAHOO si Google ,fapt ce ne-a adus un rank relativ satisfacator considerand ca azi tot mai putini sunt interesati de alchimie si esoterism autentic.

Speram astfel sa punem capat  necunoasterii despre ce realmente se intampla in lumea discreta sau occulta dincolo de ceeace Dvs. sunte ti obisnuiti sa face ti conexiuni in mod curent (la primul gand) cu diabolicul si satanismul. Cred ca acum , pentru cei care au parcurs macar din superficiala curiozitate bloguriile noastre sa concluzioneze corect asupra ce de fapt inseamna : spiritual, credinte alternative, ritual,rit sau proces alchimic fie prin prisma eXoterica fie prin cea exprimata eSoteric.

Partea negativa:

Cred  ca partea slaba a subiectelor noastre rezultata din statistica siteului in relatie cu „cautare” (cuvinte scrise de dvs. in browser) consta in cea mai nevralgica dilema : „CUM SE FACE UN RIUTUAL? ” . Desigur aceasta ideie nu suntem noi in masura sa o lamurim aici dat fiind faptul ca suntem echidistanti intre toate formele si crezuriile alternative spirituale si nu dorim sa promovam FIVEBLUEAPPLES ca un centru de atractie cu scop :  ” votati cu noi!” . Acest site este un spatiu informativ si nu lamuritor obligatoriu, cu atat mai mult cu cat nu ne cautam adepti.

Trebuie sa recunosc ca intrebariile directe la care nu am raspuns direct privind ritualul atelierului FIVEBLUEAPPLES _MEMPHIS asa cum a functionat de la infiintare din anul 1996  pana la ziua in care ” au fost rupti stalpii” vin tocmai din acest motiv , enuntat mai sus. Cu putina rabdare si imaginatie insa, printre randuri am presarat foarte multe indicii despre anumite detalii ce tin de ritual. Trebuie insa studiat cu atentie si multa, multa imaginatie …un fapt obligatoriu pentru oricine care studiaza esoterismul .

Exista in prezent doua idei pentru anul ce tocmai se contureaza 6011 incepand cu aceasta zi privind CE ANUME VOM MAI POSTA.

Prima ideie se refera la relatorii ale experientelor avute anii trecuti . Aceasta are insa o parte ce frustreaza publicul necunoscator ; limbajul hermetic si utilizarea de expresii specifice fie ca plictiseste fie ca mai mult incurca. Spus „pe sleau” nu ne putem permite iar aici trebuie vazut CUM AR FI MAI BINE.

A doua ideie este SUGESTIA DVS. Sau mai precis un interactiv prin Email cu sugestii ; la acest punct as putea spune ca sunt interesat chiar de colaborari despre : samanism si experiente paranormale; ideal : astept colaborari si contacte a acelora preocupati de arta orientala oricare ar fi ea dar si de membrii sau adepti ai WICCA daca acestia exista in Romania.

Pentru cei interesati va rog adresa ti email pe adesa:

perfectcircleissquare@hotmail.com

cu subiect : PENTRU SITE FIVEBLUEAPPLES.

Pana la sfarsitul lui Septembrie 2011 vom intra in vacanta si prin urmare vom inceta activitatea postariilor dar va fi mentinuta legatura prin FACEBOOK.

O vacanta stralucita tuturor !

Doris & Dan Izvernariu

FIVEBLUEAPPLES Wp. LISBOA PORTUGAL

Eveniment SKYPE

My status

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „FIVEBLUEAPPLES :Arta Transmutatiei din Septembrie 2011 (6011)

  1. […] FIVEBLUEAPPLES :Arta Transmutatiei din Septembrie 2011 (6011) (fiveblueapples.wordpress.com) […]

  2. […] FIVEBLUEAPPLES :Arta Transmutatiei din Septembrie 2011 (6011) (fiveblueapples.wordpress.com) […]

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s