Info activitati recente 2011 Iun., Iul., Aug. Sept.


FIVEBLUEAPPLES

BUSSACO,Portugal 2011 Full Moon 

Ca in fiecare an in perioada de vara incepand cu ziua Solstitiului ,incheiem orice fel de activitate publica. Astfel postariile in WordPress au incetat (cu exceptia anunturiilor) urmanad sa fie reluatate in data de 10.Septembrie 2011.

hostgator promotion code

In acest rastimp atat in Europa cat si in USA au avut loc intalnirile  periodice administrative. In ceeace ne priveste (publicatia in WordPress) am avut de expus situatia publicatiilor viitoare in acest site/blog cat si situtaia schimbariilor dramatice ce ne privesc personal , ce vor urma in scurt timp incepand cu luna Septembrie 2011.
Pentru orice eventualitate am programat la publicare automata (schedule) incepand cu data de 10.09.2011 h.:21:21 UTC cca. 20 bloguri .
A fost anulata participarea noastra (Adm blog.din Portugalia) din acest an la Conferinta Internationala a Alchimistilor din US/Septembrie la care suntem invitati din cauza schimbariilor ce au survenit in proiectele noastre de viitor .Speram ca aceastea sa nu afecteze in vreun fel activitatea siteului.
BUSSACO si TROIA – Intalnirea FIVEBLUEAPPLES Memphis atelierul alchimica a fructelor albastre.
De curand a avut loc in cele doua localitati din Portugalia , reuniunea noastra anuala cu membrii si non membrii FIVEBLUEAPPLES_Memphis .
Au fost discutate evenimentele actuale privind situatia sociala mondiala si tendinte ,; s-a discutat despre fenomenul 2012 si despre necesitatea deschiderii unui forum cu non membrii in Occident.
Speram ca pana la sfarsitul acestu-i an 2011 (iarna 6011) sa gasim pe cineva disponibil care sa gestioneze atat un site cat si evenimentele organizate in Europa. Problema in cauza consta in faptul ca prea putini romani din diaspora europeana sunt cu adevarat interesati de esoterism .
Daca pana in Decembrie nu vom gasi este foarte probabil ca se va renunta la aceasta ideie ramanand valabila reteaua din US cu extensie in Canada si foarte probabil incepand cu anul profan 2012 aceasta sa se extinda si in Australia.
Pentru oricare din cazuri acaesta publicatie va continua sa apara asa cum a aparut pana acum.
S-a mai ridicat problema statutului de organzatie insa aceasta asa cum stiim nu poate fi incheiata ca fapt pentru ca ” nu exista esoterism autentic inregistrat la Primarie” .
Anul acesta incepand cu luna Noiembrie vom acorda o atentie speciala blogului cu subiect social si morala spirituala ; persoanele sunt mult mai interesate de fapte clare si certe decat de  hermetism ca teorie.
Acest site contine pana la data acestu i blog 191 bloguri cu 90% subiect esoteric in care am tratat simbolul si filosofia liberala. Oricine are la dispozitie pentru propria documentare informativa motorul de cautare al siteului : „Cauti ceva special?”  la care poate apela pentru nelamuriri. Credem ca exemplul clar acum este un necesar pentru a face conexiunea viata-simbol si vice versa, intelegand mai bine sensuriile si despre ce anume vorbim noi in bloguiala noastra.
Lisboa 6011 Vara 
Anul profan : 2011-09-03 :Luna in crestere ; 33,3% iluminata , 8 zile pana la Luna plina si 23 zile pana la Luna noua
MCLVXX

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „Info activitati recente 2011 Iun., Iul., Aug. Sept.

  1. Europa este un loc „complicat” e greu sa fixezi ceva serios..mai este si timpul acesta de criza..

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s