Fiveblueapples Publications : Portofoliu Art (official site)


Lansarea siteului oficial de fotografie :

Dan Izvernariu

EVENIMENT ASTRONOMIC:

Azi 23-Sept.-2011 orele 09:04 UTC are loc ceremonia EQUINOXIULUI de TOAMNA

Sunt doar un simplu arhitect , o PIATRA slefuita si asezata in Marea Opera in care continui sa lucrez …
Sunt un calator in aceasta dimensiune temporara pe care multi dintre noi o cunosc ca fiind VIATA cu binele si raul , cu intreg dualul ei , de la INTUNERIC catre LUMINA MARELUI ORIENT.
Nascut in 1968 in Timisoara , Romania…emigrant din anul 2001,
Consider ca la nivelul Universului , noi ca indivizi suntem si imperfecti si nimic altceva din ce poate lasa sa se inteleaga ca am fi foarte importanti din aceasta perspectiva .
Cred ca scopul existentei noastre este de a invata si a aplica cele invatate pentru a ne perfectiona atat cat limita perceptiei o permite. Asa explic evolutia umana asa explic ca genetica contine memorie si este tranzmisibila.
In dorinta de CUNOASTERE, in rezistenta prin FORTA si in sensibilul FRUMUSETII interioare consta exercitiul zilnic al existentei noastre UMANE pentru a fi mai straluciti in existenta relationata cu tot ce ne inconjoara.In noi sta trecutul din care trebuie sa concluzionam corect in prezent pentru un viitor mai bun.
Iubesc clasicul , incerc sa-l adaptez contemporanului…in fapt, putini recunosc ca din tot ce facem sau spunem nu este nou sub Soare.
M-am inspirat mult din Seccesion pentru ca iubesc si inteleg limbajul Klimt , sunt un adept al lucruriilor neagresive care contin mesaj prin simbol (esoteric) pentru simplu fapt ca acestea inspira, vrajesc magic propriul ego si ajuta transmutatiei interioare in ceeace alchimistii spun :Opus Magnum.
NU CRED ca am lucrari de referinta insa cred ca munca mea poate inspira pe altii mult mai buni .
Ideia si sugestia sunt obligatoriu de a fi tranzmise ochiului ce percepe : dualitatea lucruriilor, culoarea, ascunsul, lumina din intuneric si lucruriile ce altfel nu au cum sa fie spuse din cauza exprimarii limitate.

Ce m-a inspirat?

Sunt un practicant al alchimiei egiptene din anul 1993 si un lucrator al Lapisului din anul 2009 fapt ce imi permite sa va tranzmit prin simbol lucruri ce acum fotografiate si tratate in photoshop ar putea veni in sprijinul activarii a unei parti inca neexploate a constiintei neinitiatului.
In speta aceasta este scoala artei regale, a transmutatiei si principiul de invatare a altora pentru perfectionare; aceasta este metodica perfectionarii de cand exista lumea.

MUZA MEA este sotia mea , Doris, opusul, egalul si aliajul meu .
Ei ii dedic acest site si umila mea expresie din acest portofoliu.

Dan Izvernariu 2011 (6011 Solstitiul de Vara)

Direct LINK to SITE :

ENTER

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „Fiveblueapples Publications : Portofoliu Art (official site)

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s