C O R U P T I A


Steve Jobs- RIP!‎"Here's to the Crazy Ones. The misfits. The rebels. The trouble-makers. The round pegs in the square holes. The ones who see things differently. They're not fond of rules, and they have no respect for the status-quo. You can quote them, disagree with them, glorify, or vilify them. About the only thing you can't do is ignore them. Because they change things. They push the human race forward. And while some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world - are the ones who DO!"

Se spune in esoterism ca la baza cunoasterii sta CORUPTIA.

Daca este sa luam la analiza ce si cum despre aceasta, vom descoperi ca in Biblie sta scris clar despre cum s-a petrecut actul in sine al coruptiei si ca acest fapt a devenit un principiu adanc gravat in constiinta umana.

Este foarte clar ca odata cu consumarea fructului din Pomul Cunoasterii , omul, a primit “blestemul” framantarii in a afla, a descoperi, a sti,  cunoasate ; iata omenirea a avansat datorita acestu-i principiu atat de banal tipic primatelor. A fura pentru a gusta si a conchide.

Odata cu activarea cunosterii (prin fruct) omul a dedus ca exista si a intervenit in constiinta lui ceeace azi noi numim : PERSONALITATEA INDIVIDULUI.

In DEX explicatia cuvantului coruptie are o plaja mare de exprimare:

CORÚPȚIE, corupții, s. f. 1. Stare de abatere de la moralitate, de la cinste, de la datorie. 2. Desfrânare, depravare. [Var.: (înv.) corupțiune s. f.] – Din fr. coruption, lat. coruptio, -onis.

Vezi mai multe in LINK

Acum care este asocierea modului primar prin care “meseria se fura nu se invata” cu abaterea de la moralitate si etica? Ce are una cu alta?

Este etic si moral sa stiim mai multe invatand si tragand cu ochiul la sursa de inspiratie? Eu zic ca da pentru ca omul asemeni primatei continua sa invete imitand si mai apoi perfectionand . Oricum , nimic nou nu este sub soare pe acest Pamant!

Partea proasta , deosebit de proasta a aceste-i laturi umane este ca OMUL respectiv INDIVIDUL ( e diferit!) nu numai ca fura si isi insuseste noi cunostiinte pe care mai apoi le perfectioneaza dar mai foloseste si in RAU uzand aceste informatii.

Candva va spuneam , ritul, ritualul esoteric nu este un secret. Secretul este ce faci si in ce scop utilizezi.

Multi foarte multi au “copiat” si insusit fetishul si cei mai multi au utilizat mai apoi acesta impotriva umanitatii, impotriva Naturii distrugand si denaturand Natura lucruriilor (contra natura)  doar pentru un singur scop : PUTEREA.

ADEVARUL in socialul uman apartine PUTERII , apartine celui mai puternic indiferent daca acest adevar este GENIUNE sau nu.

Vi se pare fair acest lucru?

Acum intelegeti dece atat discretie atunci cand vorbim despre lucruri occulte? A lasa liber inseamna “a-ti da foc la valiza” de buna voie.

Coruptia este asociata si cu dualismul (sic!) pentru ca “vezi” ar apartine demonului sau a submondo-ului . Sa fie asa?

Va intreb, daca eu azi, spre exemplu, reusesc sa va invat o formula magica prin care sa va mariti puterea si lumina interioara (constiinta) maine este foarte posibil sa folositi aceasta ca o arma chiar impotriva aproapelui doar pentru a domina si subjuga.

Asa a inceput si al III lea Reich!

Azi avem de a face cu un sistem viciat, un sistem bolnav , o masinarie ce incalca drepturiile umane reducand omul la sclav al propriei personalitati.

Am sa comentez acest fapt spunand urmatoarele:

Daca azi ar incepe o miscare mondiala contra coruptiei, contra sistemului inuman la care suntem supusi si ar trebui sa gasim culpabili pentru toate aceste neajunsuri ar fi bine sa lasam tot pentru un timp si sa ne privim in oglinda recunoscand sincer ca vinovat de tot ce este RAU si impotriva noastra se afla chiar in proiectia noastra in oglinda.

-Pentru ca am tolerat pasiv.

-Pentru ca am ales mereu intre doi sau mai multi corupti.

-Pentru ca ne reprezinta coruptia in guverne ,in politica, in temple, in scoli…

-Pentru ca nu avem personalitate sa ne expunem ce simtim.

-Pentru ca avem lasitatea sa TACEM cand altii spun adevarul spunand despre acestia: “ E nebun!”

-Pentru ca acceptam sa lingem si sa avem capetele plecate pe care sabia nu le taie indiferent ca dupa poate fi vorba de abuz anal. Este sai ceasta o perversiune sado/maso!

-Pentru ca suntem viciatii materialului

-Pentru ca nu cautam fericirea ci puterea

-Pentru ca suntem o specie violenta care nu a invatat mai nimic din experienta anterioara

-Pentru ca mereu vedem vinovati in afara noastra

-Pentru ca suntem aroganti , clevetitori, bolnavi si perversi

-Pentru ca am creat sisteme ce azi se intorc impotriva noastra si ne domina

-Pentru ca ETICA si MORALA au ajuns:politica, dogma prafuita si fara conexiune in realitate.

Omenirea a uitat ce inseamna viata.

Omenirea a neglijat natura, unii au facut averi inestimabile cu aceasta exploatare a naturii in timp ce  altii au ajuns sa creada ca mancarea ideala este cea BIO si din FIBRA…spunand ca “vaca este poluanta” . Adica Natura este poluanta , nu umanul consumist!

Omenirea a transformat ideia extrema de materialism in CONSUMISM; omul este stupid pentru ca isi doreste sa aibe lucruri scumpe , lucruri top de gama, lucruri de care nu are nevoie pentru a exista.

OMUL nu isi da seama ca sunt foarte putine lucruri materiale de care are stricta nevoie si ca in fapt nu materialismul ii aduce fericirea.

Omul a fost facut sclavul propriei personalitati pentru ca personalitatea lui este slaba, inculta si ignoranta.

Nu cautati alti vinovati in afara voastra , idiotul zace in voi!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „C O R U P T I A

  1. […] C O R U P T I a (fiveblueapples.wordpress.com) 0.000000 0.000000 Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this post. […]

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s