28 OCTOMBRIE 2011


Teoria conspiratiei spune ca: TOTUL ESTE O CONSPIRATIE!

In acest site/blog nu facem politica ,dar, desigur discutam despre aceasta , despre actiunile ei si despre efectele ei.

 

Azi ar fi ziua, spun cercetatorii , cand mult discutatul Calendar Maya isi incheie ultimul ciclu din cele 9 ,cicluri care asa cum stiim au inceput acum : 16,4 bilioane de ani a inceput cu PRIMA ZI a universului nostru. Desigur acest fapt in biblie se regasete in Geneza ; acest ciclu a avut ca scop FACEREA in baza aciunii/reactiunii; se spune ca in intunericul absolut mai intai a fost verbul ( cuvantul) a face, am zis, fie… .

Acest ciclu ca in fapt toate a cuprins in total 13 segmente compuse din NOAPTE si ZI , respectiv 7 zile si 6 nopti sau totalul unei saptmaini contemporante :incept-sfarsit .

Toate aceste segmente s-au repetat sistematic timp de 16,4 bilioane de ani dar de fiecare data mai comprimate ca secventa. Se spune ca dupa calcule durata de scurtare a secventei a fost de 20% din valoarea anterioara la fiecare nou inceput.

Aceste secvente imaginate ca un sandwich de cercuri fac sa sezulte in desen ceeace noi cunoastem azi ca fiind conul sau piramida.

Cele 9 cicluri si destinatia lor au fost:

  1. CERCUL CELULAR ce a durat 16,4 bilioane de ani si in care cele 13 secvente noapte/zi , fiecare in parte, a durat: 1,26 bilioane de ani. Acesta a fost timpul FACERII sau ACTIUNII/REACTIUNII

>20%

  1. CERCUL MAMMALIAN a inceput cu 820 milioane de ani in urma ,secventa unei noti sau a unei zile a fost de 63,1 milioane de ani/13 secvente. Acesta a fost timpul :STIMULARE/RASPUNS

>20%

  1. CERCUL FAMILIAL a inceput cu 41 de milioane de ani in urma ,secventa unei noti sau a unei zile a fost de 3,1 milioane de ani/13 secvente. Acesta a fost timpul destinat : STIMULARII/ INDVIDUAL/RASPUNS

>20%

  1. CERCUL TRIBAL a inceput cu 2 milioane de ani in urma ,fiecare secventa noapte sau zi a durat 158.000 de ani/13 secvente ; in acest ciclu a aparut mintalul respectiv ideia SIMILAR si DIFERENTA

>20%

  1. CERCUL CULTURAL apare acum 102.000 ani in urma, fiecare zi si fiecare noapte au durat cca. 7.900 ani/13 secvente ; in acest ciclu a aparut : MOTIVATIA

>20%

  1. CERCUL NATIUNIILOR apare acum 3.115 ani A.C. fiecare noapte si fiecare zi a durat in parte 394 ani/ 13 secvente .Acesta a fost ciclul: LEGII

>20%

  1. CERCUL PLANETAR a inceput cu 1755 ani A.C. ,fiecare secventa , noapte/zi/13 secvente ca durata au avut 19,7 ani iar ciclul a fost destinat :PUTERII

>20%

  1. CERCUL GALACTIC a inceput cu data de 4 Ianuarie 1999 , fiecare secventa a zilei si a noptii timp de 13 astfel de secvente fiecare a fost de: 360 zile iar acesta a fost cercul destinat ETICII

>20%

  1. Acest ultim ciclu a inceput pe data de 8 Martie 2011 iar durata celor 13 secvente ce il compun : noapte/zi este de 18 zile fiecare. Acest ultim ciclu se spune, ar fi cel al CO_CREATIA, un termen vast si complicat de explicat acum.

Acest ultim ciclu se incheie azi 28 Octombrie 2011 ,UTC 0:00 .

Nu cred ca cineva are o minima ideie asupra a ceeace urmeaza sa se intample. Mariile conspiratii vorbesc despre NOAPTEA ce se va asterne (fie ea ca lume a tenebrelor ), “intuneric” in care constiinta umana, umanitatea v-a incerca o cale grea si dureroasa; altele vorbesc despre iminente cataclisme naturale la nivel mondial cauzate de :posibile cioniri cu corpuri extraterestre, influenta negativa a PlaneteiX , apropiata cometa ,pole_shift,furtuna gigant solara anuntata de NASA ,vulcanle gigant de pe fundul oceanelor sau de pe uscat sau revoltele sociale si rasturnariile definitive a unor principii invechite fie prin revolutii sau anarhie.

Faptul natural este inevitabil doar pentru ca ,hilar…este natural sa se intample intrun sistem cu un echilibru atat de sensibil  si fragil. Fie ca este provocat de natura (accidental) fie ca vina umana isi spune cuvantul in ecologie si dezastrele naturale iminente, acest lucru se poate intampla in orice moment. Mai cu seama in prezent cand cotele distrugeriilor ecologice sunt mult peste cuvantul ALARMANTE. Natura in acest caz va reactiona ca efect a cauzei ignorntei noastre.

Orice dezechilibru pornind de aici va schimba radical viata sociala pe pamant si chiar modul ei de-a o trai.

Se tot vorbeste de cativa zeci de ani buni (de prin anii 1970 mai cu seama) despre “raentoacrerea la natura” (vezi fenomenul FLOWER POWER) insa cum era de asteptat , nimeni nu a vrut sa asculte si/sau sa faca ceva pentru trezirea constiintei umane.

Faptul natural accidental din perspectiva naturii ca interactiune nu poate fi pus in discutie. Se vorbeste mult despre conspiratia Planetei X si tulburariile relationate cu aceasta din perspectiva ecosistemului planetar. Trebuie insa sa fiim precauti cand formulam o astfel de ipoteza si sa incercam sa observam ca dimensiunea acestei planete este atat de mare (cum spun descriierile) ,vezi NIBIRU Wikipedia, incat ar cam fi cazul ca la aceasta data sa o putem observa cu un binoclu sau telescop de uz civil oarecare daca nu chiar cu ochiul liber pe cer. Prin urmare, teoria conspiratiei guvernelor privind aceasta planeta este cam greu de crezut doar pentru simplu fapt ca deocamdata nu se gaseste in vecinatatea planetei noastreun astfel de corp ceresc.

Meteoriti si alte obiecte extraterestre ce ar putea intra in impact cu planeta inca nu sunt semnalate de catre mariile observatoare ale lumii (cel putin nu ne este comunicat nimic legat de aceasta); in ciuda acestu-i lucru , lumea a inceput sa se pregateasca cumva pentru o posibila salvare in caz de impact sau in caz de dezastru natural. Cu cativa ani in urma am devenit membrii de facto ai organizatiei I.H.C. ,site: http://www.instituteforhumancontinuity.org/vote/  ce a fost lansat in ideia filmului 2012.

Aceasta situatie a tragediei naturale este foarte serioasa ca obiect de studiu al timpuriilor noastre. DISCOVERY CHANNEL are cateva episoade bine documentate despre posibile dezastre naturale din interior catre exterior respectiv din spatiu catre Terá; asa cum se conchide acolo conchidem si noi: “ Daca aceste dezastre fac obiectul profetiilor apocaliptice atunci in 2012 vom trece ceva de neimaginat pana acum iar cei care vor supravietui in 2013 ii vor invidia pe cei morti …” .

Ca opinie strict personala am sa va spun…”nu va bate ti capul cu dezastrul natural ,acesta este atat de posibil in existenta noastra incat in fiecare secunda ar putea sa se intample ceva fará echivoc sau sanse de scapare.”

Daca am luat ochii de pe cer si am incheiat subiectul pole shift spunand :”poate fi oricand si nu este nimic de facut in acest sens”, ar mai ramane de discutat problema umna ca existenta pe aceasta planeta in combinatia influentelor astrale si a evolutiei constiintei ,precum si a modului in care traim si utilizam resursele naturale.

ENTROPIA…totul se consuma , consumi si esti consumat la randul tau, consumi ca sa fi consumat…dar ce faci cand ajungi sa nu mai poti consuma pentru ca nu iti permiti sa consumi? Am sa va raspund cinic: abia atunci ai sa observi ca esti consumat!

In noaptea anului 1999 , o noapte foarte grea pentru mine am simtit un lucru ce m-a tinut departe cumva de lumea dezlantuita de pe strazi (Revelion) , ma simteam beat si surd, vedeam doar miscare si nu am fost capabil sa ma bucur.

Pentru prima oara in viata mea mi-am spus: acesta este timplu schimbariilor radicale.Din perspectiva strict personala ,viata mi-a demonstrat ca acest gand a fost GENIUNE si avea sa inceapa real in viata mea chiar incepand din prima zi a lui Ianuarie.

Cand am deschis acest blog/site ce azi a fost transferat in WordPress prin desfintarea Live Spaces , cu cca 5 ani in urma nu am dat mare atentie faptului ca TIMPUL s-a micsorat , ca incet ,incet a aparut vidul social si ca de la o zi la alta viata a devenit tot mai seaca, mai ignoranta si mai lipsita de sensul valoriilor.

Am inceput prin a sesiza prin diverse bloguri ca disparitia traditiilor va atrage daune morale sociale incredibile, am inceput sa sesizez ca oamenii au uitat sa fie liberi si cu atat mai putin , UMANI; oamenii s-au transformat in indivizi –non soul- si ca in cursa fiecare pentru el si pentru un scop absolut aiurea , viata a devenit nu o jungla ci mai degraba un joc 3D ce aminteste de filmul The Cube.

Am criticat foarte mult institutia bisericii crestine pentru faptul ca a pierdut traditia si misticismul odata cu ea; am criticat organizatiile  esoterice ce au ajuns cluburi inregistrate la primarie cu nonprofit dar cu beneficii din surse date de programe sociale alocate de guverne. Nimeni dar absolut nimeni nu a reactionat in vreun fel si bine spun…ma bucur pentru ca odat si odata ajungem sa ne platim ignoranta si frustrarea provocata tertilor.

In marea majoritate a bloguriilor noaste se simte aerul ,usor anarhist..te indemn la ratiune pentru a realiza ca existi, te imping la judecata ca sa observi ca vina a tot ceeace se petrece azi sub ochii tai obositi de hapuri la stiriile TV iti apartine tie si nu exista alti vinovati decat tu acela comod care ai refuzat sa te trezesti, sa gandesti, sa fii tu , sa te impotrivesti raului, sa ai personalitate sa spui DA sau NU cu orice risc, sa constientizezi ca esti responsabil nu numai pentru tine ci pentru toti din jurul tau si din neamul tau in viitor.

 

Nu suntem profeti, suntem abia niste elevi ai alchimiei ,niste modesti si stangaci invatcei si autodidacti in stiinta moderna a psihologiei ,suntem niste diletanti ai artei esoterice dar niste oameni ce refuza sa adoarma chira daca am obosit si suntem sleiti de puteri.

Nu se poate sa nu observi un mic amanunt (unul din ele) in calendarul mayan fiecare destinatie de ciclu incheiata la randul ei se reflecta in urmatorul ciclu si are o noua conotatie de cauza/efect.

Astfel:

ACTIUNEA/REACTIUNEA va avea ca impuls STIMULAREA /RASPUNSUL, raspunsul a fost pus in sarcina naturii si a individului care au reactionat cu un alt RASPUNS; rezultatul raspunsului dat a cauzat dilema si a aparut JUDECATA(mintea) pentru a gasi asemanari si diferente. Asemanariile si diferentele s-au ogindit ca efect in MOTIVATIE. Ca urmare a aparitiei MOTIVATIEI si a actiunii ei efectul a produs: LEGEA (regula,imparteala); odata aplicata legea si aparnd imparteala odata cu ea (just sau nu) s-a produs PUTEREA; puterea a presupus insusirea eticii pentru a selectiona valoriile si iata am ajuns in 2011-Octombrie-28 la inchiderea ultimului ciclu ca sa spunem:

– etica si morala 0 doar teorie

-rasturnare de valori

-prabusirea sitemelor

-pragul anarhiei

Va intreb, cum se va reflecta in urmatoriul(?) ciclu daca mai exista ceva ..dupa…ETICA ,respectiv in ce?

Noi credem ca menirea se afla din perpectiva sociala in mare haos iar acesta este inceputul anarhiei care va decide dreptatea sau vointa de partea cui este.

In acest sens mai credem ca in scurt timp ori se va gasi o solutie la sistemul ce deja este mort pentru a evita violentele ce mocnesc ori vom disparea ca civilizatie prin autodistrugere. Este bine de stiut ca un pole_shift a mai existat si ca multe civilizatii in plina culme a dezvoltarii au disparut”de la o zi la alta”.

Dar despre acestea mai detailat in cronica lui Carl Johan Calleman (vezi link).

http://www.calleman.com/content/articles/risk_of_2012.htm

Ca o concluzie in incheiere.

Oricum totul in univers este in continua miscare si transformare, timpuriile insa variaza iar odata cu ele se comprima sau se dilata perioada istorica . Ne aflam in plina acceleratie si comprimare de evenimente, simtim aceasta,simtim ca o zi de lucru nu mai este egala cu cea de acum 20 -30… ani in urma. Acest fapt spune ceva, acest ceva va fi cu siguranta cuiul de la detonatorul unui sistem ce refuza sa inteleaga si sa aplice ceeace natura prin ciclul ei tocmai a conchis cu un ciclu in urma.

Nu cred ca cineva are capacitatea sa stavileasca procesul de formare a noii ordini mondiale pentru simplu fapt ca de aceasta data ordinea va fi data de “jos” in “sus” iar forta este atat de mare incat nu numai ca va decima vechiile valori dar isi va impune radical o noua viziune asupra vietii si o noua scara valorica sociala cand vom putea spune : “de azi nimic nu va mai fi la fel”.

Asa cum pare fie esoteric privit (noaptea tenebrelor) fie exoteric ,rational demonstrat:falimentul si impotenta institutiilor si a intregului sistem ca durta atrana doar de o virgula , de un mic incident, de un acident nebanuit ce va declansa o furie surpriza ce il va rasturna.

Imi amintesc de primele ore ale Revolutiei dela Timisoara..acele ore ce seamana mult azi cu ceece in fapt de intampla pe Wall St. cam la aceia-si data de 15,16,17…totul avea sa fie pierdut pentru sistem odata cu primii morti si raniti…este atat de sensibil ,azi incat doar un accident de acest gen poate declansa ceva inimaginabil.

Indemnul nostru este la ratiune, la nonviolenta (asa se striga si in Timisoara pe 16) insa atunci cand vechiul incurca noul care refuza sa capituleze rationalul cedeaza in favoarea schimbarii cu orice pret.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s