Prietenilor,colaboratoriilor si 5BA brotherhood FACEBOOK, TWITTER, WordPress…


 

 

Formal si Informativ

 

Formal:

 

Totul are un inceput si un sfarsit pentru ca nimic nu este etern insa paradoxal nu se pirede ci continua sa existe prin transformare ,prin cicluri …

Se spune ca evolutia isi are inceputul de la Piatra Cósmica venita din adancul Haos ,se va intelege ca “Meteoritul” a pus bazele vietii. Vom mai intelege ca decadenta (caderea) naste ascensiunea sau o noua evolutie.

Absolut totul se bazeaza pe dual, implicit pe ascensiune si cadere, indiferent ca vorbim de Ingeri sau statistici matematice.

Crestinii spun :” Vreme vine sa dai cu pietre , vreme vine sa le aduni” as spune, sa le oferi sau sa le primesti! Este acelas lucru cu evolutia ce tine de cadere si ridicare.

 

Sunt unii care afirma ca nu exista un destin ci doar un consum de lucruri…

Am sa afirm, daca nu ar exista destin , daca nu ar exista cicluri karmice de viata repetate pentru cei corijenti in ciclul I – dualismul , nu ar exista principiul universal ciclic , nu ar exista visul premunitoriu, nu ar exista deja-vu , nu ar exista anticipatia, nu ar exista a patra dimensiune. Cine iti spune cu siguranta absoluta in afirmatie ca nu exista destin si nu exista nimic dupa aceasta viata cu siguranta fie este un incult de buna credinta (sic) care nu stie geometrie bazica si merita sa repete anul (karma) fie este de rea credinta incercand astfel sa te manipuleze sau sa te indobitoceasca.

 

Destinul si liberul arbitru nu fac casa comuna; odata scris nu ai ce alege insa liberul arbitru tine de optiunea ta in situatia data cum vrei sa o solutionezi sau sa o suporti prin accept sau nu.

Viata este o succesiune de intamplari ce se incheie intrun punct pentru a incepe din nou din acel punct o noua runda de intamplari care au mai fost insa care au alta conotatie. Este ca si cum la scoala te-ar intreba cineva ceva despre subiectul invatat insa cu multa dibacie in formulare, de fiecare data altfel pusa intrebarea insa in esenta cu acelas raspuns singur posibil si infinit eronat in variante. Stii sa raspunzi, ai trecut, nu stii sa raspunzi inseamna ca “tocma nu ai invatat nimic din trecut”.

 

Este bine si corect sa-ti cunosti destinul, nu este placut pentru ca totul se incheie cu Moartea, moartea ta sau a apropiatiilor tai.Ai prefera sa fii etern? Nu cred!

Única chestiune ce ne inspaimanta in aceasta viata este acel fapt ce tine de neeacept. A nu accepta un principiu inseamna ca nu ai o minte nii luminata si nici dispus asa invete. Acceptul aici nu inseamna plafonare ci tocmai un fapt omis de multi , acceptul ca nu esti etern dar cai n acest rastimp in care Moartea iti da o vacanta , beneficiaza din plin …experimenteaza, cerceteaza, concluzioneaza, asculta, gandeste, compara, …

Nu stiim exact ce urmeaza insa incearca sa perfectionezi acel om primitiv din tine, acel “toxicoman” al scolii sociale ce nu isi permite sa se ridice in picioare si sa spuna : “ Acest lucru nu este uman si acceptabil…” doar pentru ca este mereu in starea latenta de adormire ,indiferenta, ignoranta, lene…egoism si egocentrism!

 

Ne apropiem de sfrasitul anului 2011…sau catre sfarsitul lui 6012 …cine stie in ce na real suntem si mai precis de cand?

Oamenii se servesc de repere pentru a avea o orientare , nimeni nu stie exact de unde am aparut, cand si incotro ne ducem insa stiim ceva …AZI este cert , suntem in viata si trebuie sa facem ceva pentru interiorul nostru pentru acel individ din spatele ochiilor .

Noi va dorim schimbarea, schimbarea in bine, in binele care pentru voi si semenii vostrii in acelas timp inseamna BINE.

Nimeni nu este capabil de perfectiune insa sa incercam sa facem cu INIMA mai mult decat cu ratiunea si asa slaba si infectata de contrarii, de indoieli, de rautate, de manipulare,… Incearca sa fi TU acel om bun, de bune intentii, modest si dispus invataturii, este suficient pentru a realiza astfel acel infim (poate) dar cert “PUTIN MAI BINE DECAT RAUL “ ce ai fi putut sa-l faci.

 

Aminteste-ti cine esti, descopera ce sta in interiorul tau si cum ar fim ai bine pentru slefuirea ta astfel incat cei din jurul tau sa te recunoasca ca STRALUCIT.

 

 

Informativ :

 

Incepand de azi pana la sfarsitul anului in curs ( calendar Gregorian!) mai postam trei bloguri:

Felicitariile nostre de sarbatoarea celta YULE , respectiv a intrarii in Iarna prn Solstitiul de Iarna; blog ce va aparea  la data de 20 Decembrie 2011

 

Blogul “Un Craciun fericit?” care va aparea in data de 23 Decembrie 2011 si care contine PROTESTUL NOSTRU si solidarietatea cu cei care nu au un Craciun.

 

Noul An, felicitariile noastre in data de 30 Decembrie 2011

 

 

Din luna Ianuarie este foarte posibil sa mai amanam publicatiile din motive personale ce poate ne vor impiedica sa mai efectuam o activitate saptamanala in WordPress. De asemenea acest fapt priveste si conferintele SKYPE cu membrii aditionati care vor fi tinuti .insa, la curent cu evolutia noastra.

 

 

Asa cum am spus, totul este o schimbare, nu este loc de schimbari medíocre radicalul inseamna o noua forma de viata .

 

Mult succes tuturor si cer albastru in calatoria pe care oricum cu toti o facem de la Intuneric la Lumina!

 

 

Pentru voi toti, AM  SPUS :FIE!

 

  

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „Prietenilor,colaboratoriilor si 5BA brotherhood FACEBOOK, TWITTER, WordPress…

  1. stanca ene spune:

    Bafta multa in tot ce va doriti voi sa realizati. Iubiti-va mult si respectati-va pe voi si pe cei din jurul vostru.Sa va ajute D-zeu sa va mearga bine oriunde va aflati.Acasa este unde va este voua bine.Va doresc tot binele din lume.

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s