Adm blog


Incepand cu acesta luna , Decembrie 2011, unele bloguri vor aparea cu acces restrictionat public in mod direct. Oricine poate vizita aceste bloguri in urmatoarele conditii:

1. Trebuie sa detii un account in FACEBOOK si sa fi acceptat in FIVEBLUEAPPLES FACEBOOK Group.

2. Dupa aditionarea la lista de contacte trebuie sa trimiti un mesaj privat astfel : Subiect: acces blog , nume si prenume, email, in schimb (replay) vei primi instructiuniile si passw. acces.

3. In momentul in care ai introdus parola toate bloguriile restrictionate sunt OPEN ; nu este nevoie ca de fiecare data sa intriduci aceasta parola.

4. Mesajul si parola sunt private si apartin doar destinatarului solicitant. Key words este individual.

Pentru a ne contacta , in pagina site/blog in partea de sus ai : Contact Facebook (1) si (2) , click in directorul de link si urmeaza instructiuniile de mai sus.

 

AVIZAM ca aceasta masura a fost luata doar pentru protectia minoriilor , unele bloguri continand texte sau imagini explicite cuconotatie advisory parental !

FIVEBLUEAPPLES este o publicatie OPEN si nu EXCLUSIVISTA ce militeaza impotriva pornografiei sau a altor tipuri de abuzuri relationate cu : violenta, sexualitatea etc. 

Gabriel Fischer _ USA FIVEBLUEAPPLES Wp. secound Adm.

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

3 gânduri despre „Adm blog

  1. Da si noi concordam cu faptul ca informatia azi poate deveni usor o mistificare si dintr un bine poate deveni un pericol. Multi utilizeaza pe net informatii ca o forma fetish impotriva fetisherului , rastalmacind sau denaturand sensuri. In orice caz initiativa e bine venita si sper sa functioneze ca un bun filtur contra RAULUI si a PENIBILULUI.

  2. Concord si eu! Acum chiar asa…nu e pentru toata lumea si nici circ cum se crede! Buna ideia Gabriel! TAF

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s