NOUL AN 2012


Servind sub patru stele.

 

Filosofia ajuta mult la dezvoltarea gandirii , la sistematizarea ei si la formarea unei personalitati insa fara aplicare, experinta  este anosta si la nimic nu foloseste. Experienta fara filosofie (concluzie) este ca si apa de ploaie in cel mai fericit caz sau poate fi otrava in cel mai nefericit.

Totul se afla in perpetua miscare in acest univers, totul este intro perpetua schimbare …schimbariile sunt radicale pentru ca schimbariile nu pot fi jumatati de masura precum tenta nu inseamna geniune.

Cred ca trebuie sa avem constiinta unui fapt daca nu suntem tocmai ignoranti , ca nimic nu ne mai poate aduce in trecut si in acest sens singurul lucru care ramane este amintirea din care in prezent putem invata ceva folositor eventual pentru un proiect in viitor.

A invata doar fara a aplica (materializa) este echivalentul pacatului major , sa gandesti insa sa nu faci, sau sa gandesti si sa nu spui ce gandesti

Din nefericire omenirea nu a invatat mai nimic din trecutul ei, din trecutul civilizatiilor anterioare disparute iar cei care au avut ceva de spus legat de experienta trecutului fie au fost ignorati, fie au fost considerati nebuni sau in cazuri dure au fost suprimati pentru ca , societatii nu-i plac adevaruriile spuse franco.

Important de retinut, chiar daca este cam tarziu , este ca daca OMUL nu isi face singur curatenie in propria ograda mereu se va gasi de la natura lucruriilor o modalitate prin care indolenta si ignoranta lui vor fi rasplatite si schimbate asa cum natura va gasi de cuvinta.

Ce putem sa va dorim in acest an? Mai multa hotarare in schimbare, mai multa practica si mai putina speculatie .

Este momentul sa te trezesti din amortirea intelectuala pentru ca a continua sa dormi inseamna sa fi o piedica impotriva evolutie, o povara si un simplu individ ce nu are a face cu ceeace se numeste UMAN si de bune intentii.

Se spune ca Noua Ordine se va baza pe un fapt aparte greu de accesat pentru cei care inca nu stiu ca exista , simtul peste ratiune, doar pentru simplu motiv ca ratiunea a devenit imbaxita de legi, reguli, regularizari, teorii, …ce nu mai au corespondenta in realitate sau mai rau ce au devenit perversiuni autentice.

Nu am darul profetiei, nu cred ca sunt un intelept insa nu pot sa nu sesizez ca doua lucruri stau in mare criza si ne ameninta :
-socialul bantuit de razboiul cu sitemul ce tocmai de social a fost construit si care s-a intors impotriva
-natura ce este violentata cumplit si abuzata

Acestea doua impreuna pot aduce sa se intalneasca (prin conjunctura) ceece noi numim in esoterism “intalnirea celor patru cavaleri” si in acest caz traiesc inca dilema : “ sa ma bucur ca am supravietuit sau sa ii invidiez pe cei care nu mai sunt vi?”

Oameni buni, UN AN NOU FERICIT este stereotipul prin care ne gratulam. Cati dintre noi credem cu adevarat aceasta?

Ar ramane de spus citand:

“Wait, worries, who care? The times are near!”

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

6 gânduri despre „NOUL AN 2012

  1. V.:G.:M.: spune:

    Happy NEW YEAR bros&sstrs blessings!

  2. i.o.flavius spune:

    La multi ani, cu toate cele bune!

  3. UN 2012 STRALUCIT TIE FLAVIUS!

  4. HAPPY NEW YEAR AT ALL Bross and Sstrs! For U i said BE!

  5. […] Legat de blogul : SERVIND SUB PATRU STELE- NOUL AN 2012 (Link) […]

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s