Te Kunenga ki Purehuroa


KIAORA!

Profit de ocazie si am sa multumesc tuturor prietenilor , cunoscutiilor si celor din FIVEBLUEAPPLES BROTHERHOOD sstrs&bros pentru sustinerea morala de care am avut nevoie in aceasta perioada.

Implementarea in Infinit este o noua serie de fotografie cu tematica esoterica /2012 care treptat o vom publica ca si pana acum alaturi de diverse teme abordate in bloguriile noastre.

O parte din bloguri va fi restrictionata public pentru protectia minoriilor; pentru a accesa aceste pagini ai nevoie de cheia de acces. Aceasta cheie de acces poate fi obtinuta prin aditionare la FIVEBLUEAPPLES FACEBOOK Group (vezi top page zona gri, link direct) . In principiu oricine poate avea accesul garantat nefiind un secret ci un fapt discret . Aceasta decizie a fost luata anul trecut in Noembrie ca o norma de protectie Parental Control.

La rubrica comentarii sau „Lasa un comentariu” incepand cu acest an ai posibilitatea sa faci comentarii chiar daca nu ai account WordPress, astfel:

Click in „Lasa comentarii”
In noua fereastra va aparea spatiul dreptunghiular pentru TEXT COMMENT
La baza in dreapta ai Log-in /Log out
Click in Log out

Asigura te ca esti logat in FACEBOOK sau TWITTER

Scrie comentariu si identificat te (logheaza) cu FACEBOOK sau TWITTER

apio click in POSTEAZA.

Multumesc tuturor pentru numarul neasteptat de mare al participarii in mesaje private, forum si interactiv SKYPE.

UN AN NOU FERICIT PENTRU TOTI!

Adm. account : Dan Izvernariu_ Australia Melbourne

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „Te Kunenga ki Purehuroa

  1. Folosete accountul tau din FACEBOOK! sau Twitter

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s