UNU vazut prin DOI


Postat de :Doris Izvernariu 2012

Imagineaza ca aparitia ta pe aceasta planeta este o intamplare. Ai aparut pentru ca si nimic mai mult filosofat. Este absolut clar ca nimic nu este o intamplare ci un efect al unei cauze insa imagineaza ca aceasta filosofie este putin importanta pentru ca esti unic si analiza in cazul dat care incepe cu “dece” si “cum” nu isi are sensul pentru ca oricum nu ai cui sa tranzmiti acest lucru sau macar cu cine sa dezbati acest lucru.

Existi doar TU si Natura . Tu faci parte din natura, natura se complecteaza cu existenta ta insa TU nu ai nici o importanta pentru ea pentru ca ..esti unic si pe cale de disparitie. Natura in acest caz ar avea o alta conotatie a intelegerii pentru tine ; aceasta nu ar fi simtita ca prezenta doar ca exterior al tau ci tocmai ca ceva ce pleaca din interior pentru ca in insingurarea ta TU si NATURA coexistati.

Natura ar fi mai buna , interiorul tau ar fi mai bun , tu ai fi mai linistit pentru ca in afara egoului tau cu care esti in armonie nu exista confruntari, contrarii, dezbateri… indoieli.

Ai fi doar tu acel ce te zaresti in oglinda apei si acela care este in spatele ochiilor ce te privesc din oglindire.

Multi sustin ca ar fi plictisitor insa intreb cum ai sti acest lucru ne avand experienta existentei altei persoane asemeni tie.

In acest caz sustin ca EVOLUTIA este complecta ! Odata pentru ca nimic nu ar folosi in plus si nimic nu ar mai fi de adaugat ,esti unic, singur si trecator. Unica evolutie care este este viata trata de la o zi la alta…pana la ziua finala.

Dilema , acum este…este aceasta o opera perfecta sau imperfecta de vreme ce lumea continua sa evolueze ?

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s