Urmeaza-ti chemarea …


West to East The calling … Te Kunenga ki Purehuroa 2012 (Implantarea in Infinit) Esoteric design & more… Follow youre instincts! © 2012 prohibit to reproduce fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us Photos,Paint and Photoshop by: danIzvernariu 2012 This img. belong to FIVEBLUEAPPLES WORDPRESS https://fiveblueapples.wordpress.com/                                                

 

 

Timpul nu exista, doar noi trecem…

Mai important ca orice este sa iti urmezi chemarea.

“Ceva” mereu iti va spune in sinea ta pe ce sa mizezi sau pe ce cale sa apuci sau ce sa alegi…fara explicatie , fara detalii, fara echivoc. Pur si simplu acea voce interioara te va indemna catre ceea ce este mai bine pentru tine , ades dincolo de ratiune si proba a experientei tale anterioare.

Alteori vezi semne… semnele exista pretutindeni …

Odata am incercat ceva aparte incercand astfel sa raspund la intrebari care a framantau…imi puneam in gand o intrebare si priveam la afisele de pe strazi. In fiecare zacea un mesaj dar doar in unul era continut raspunsul concret la ceeace voiam sa aflu si nicodata nu m-am inselat in raport cu raspunsul primit pentru ca , el, mai tarziu sau mai devreme s-a relevat intocmai .

Intresant este ca omul cauta mereu in afara lui raspunsuri.

Chiar si eu dupa atatia ani de studiu esoteric inca mai caut adevaruri in afara mea. Cateodata acest lucru este un confort, cateodata subiectvismul din mine ma orbeste si nu mai pot anticipa si atunci apelez la aceasta “divinatie”.

Semnele exista si sunt omniprezente atat in afara noastra ca o ghidare cat si in interiorul nostru ca un reflex al exteriorului.

Mai important ca orice este sa iti urmezi drumul ascultand chemarea…uneori totul se justifica aleori totul este irational pe moment insa cu siguranta ai sa intelegi mai tarziu .

 

Totul este permis daca construieste si foloseste! Fa tot ce vrei, rau…numanui!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s