ABRACADABRA


A – B – R – A – C – A – D – A – B – R – A
A – B – R – A – C – A – D – A – B – R
A – B – R – A – C – A – D – A – B
A – B – R – A – C – A – D – A
A – B – R – A – C – A – D
A – B – R – A – C – A
A – B – R – A – C
A – B – R – A
A – B – R
A – B
A

& PASCAL TRIANGLE :

ABRACADABRA – apropos!

Oratoria de Duminica

La inceput a fost VERBUL in intuneric deplin prin care toate s-au facut… dupa ce au fost facute toate a aparut PROMISIUNEA care spre deosebire de primul ofera tot si inca ceva in plus “daca si numai daca”… niciodata!

Absolut totul este energie, memoria este energie prin urmare totul este creat psihologic.

Putem excepta de la aceasta teorie doar un singur lucru ce vine de inconstient, inspiratia.

Acest blog nu vine sa lamreasca vechea lupta dintre atei si religiosi dar vrea sa arate ca dincolo de crez sau rationament pur exista ceva care permanent creaza o imagine ades falsa ce pune in discordie atat realitatea cat si crezul.

Dupa gnoza reiese ca diferenta dintre Divin si Demon este ca primul spune si face (materializeaza) in vreme ce al doilea promite miezul si ofera cel mult cojiile.

Pentru a avea liber arbitru trebuie sa ai ratiune. Ca sa ai la ce sa rationezi trebuie sa ai referinte prin urmare existenta diabolicului nu este intamplatoare in sistem. Daca nu traiesti experienta raului nu stii ce este binele dar daca nu reusesti sa te trezesti din experienta raului te-ai dus pe rapa pe veci!

In multe din experientele noastre legate de meditatie (masurat in ani) exista poate sute de relatorii privind proiectia in viitor a unor evenimente proiectate in memorie care nu numai ca nu s-au implinit dar care daca au fost fortate sa se implineasca au devenit nocive.

In timpul meditatiei, oricine poate aceasta, lasand mintea libera anumite imagini sugestive pot solutiona o situatie daca sunt luate in considerare si urmarite. Orice astfel de experienta are un relatoriu descriptiv (proces verbal). Este cunoscut ca orice organizatie care tine de un ritual are un astfel de relatoriu ce vorbeste despre cursul evenimentelor petrecute in sesiune. Acest fapt este fara exceptie pentru cei care procedeaza la o lucrare mistica sau agnostica (chiar!) si vine ca obicei justificat din antichitate , din vremea egiptului antic. Scopul este unul: urmarirea concreta a evolutiei sau involutiei une i situatii eliminand pe cat posibil riscul ca proiectia sa nu se indeparteze de la subiectul propus sau sa devina nociva.

Spuneam ca in experientele noastre de grup sau individual aceste rapoarte au devenit arhive ce ocupa poate tone de hartie . Nu intamplator am descoperit astfel, cercetand cantitatiile ca marele risc despre care va vorbeam ades relationat cu practica Caii Maini Stangi sta tocmai in imaginatia care “promite dar nu materializeaza”.

Cel mai des acest fenomen este intalnit in cazul experimentelor in care “tema” este ceva ce in termeni populari este “la pariu”. Aceasta situatie are doua taisuri : ori nu se implineste ducand practicantul al exasperare si implicit boala mintala datorata trairiilor in alta dimensiune ( a imaginatiei) ce niciodata nu se materializeaza dar care de fiecare data pluseaza cerand noi “cazne” ,ori iese fiind fortata cumva de catre aplicant si atunci se deschide un univers echivalnt cu intelesul “Cutiei Pandora” in care RAUL are permisiunea sa se exprime liber in dimensiunea noastra.

Multi asociaza , meditatia cu consumul droguriilor sau a narcoticelor, eu nu despre acest tip de meditatie va vorbesc ci tocmai despre acea meditatie echivalenta cu “rugaciunea” pentru gnostici si proiectia pentru agnostici.

Candva , cu mult timp in urma, o mare maestra a spus “ totul este permis daca foloseste si construieste…” acest fapt tine de ratiune si nu de voia intamplarii sau trairi in extrema in care “VREAU!” este asociat cu ceva ce nu este pentru tine pentru simplu fapt ca iti face rau ,lucru fata de care esti ORB din cauza obsesivului facut pentru realizarea lui ca trebuie sau nu.

Consider, consideram ca atat binele cat si raul sunt forte ce exista in tot si in toate in acelas timp si ca acest fapt este asemeni energiei (deci tot energie) si ca accesul in dimensiunea materiala a celor doi este permisa sau nu chiar de uman iar schimbariile produse de uman reflecta nu numai ce anume este respectivul individ dar si ce il conduce, posedeaza sau ce mai precis “vorbeste si face “prin persoana in cauza.

Cred ca “un amanunt” mereu scapa celor care sunt adeptii credintei. Parintele Cleopa vorbeste despre acesta spunand : “cercetare” respectiv sa urmaresti si sa “vezi” cu ochii mintii cam de unde vine gandul, ideia, visul, imaginea . Aceasta cercetare este strict legata de RATIUNE pentru ca “vezi” dupa parasirea Eden ului Adam si Eva au primit ceva despre care foarte putin se pomeneste si mai putin se tine cont : LIBERUL ARBITRU.

-Cum ai putea sa ai liber arbitru daca tot nu gandesti insa faci planuri si imaginezi proiectii conspirative?

Odata am convenit ca “raul” este acel lucru ce constituie ideia de fapt neplacut, neagreeat, dureros ceva ce sta impotriva firii ..dar daca acest rau este inteles atunci acesta devine o lectie deci un bine. “Tot raul de un bine” – lectie.

Nu despre acest gen de rau va vorbesc in aceast cauza ci de GENIU AL RAULUI, acel fapt care induce mereu in eroare promitand, plusand, inseland, determinand sa crezi lucruri ce in fapt nu au existat pana cand tu cu “mana ta” ai deschis calea unui nou univers absolut incontrolabil in efectele ce survin.

Apelul catre toti este catre RATIUNE , catre acel moment de “asezare” in care trebuie sa accept ca anumite lucrurii nu merit sa la am pentru ca nu fac parte din viata mea, catre acel moment al constientizarii ca ceeace ce vreau este sau nu o stupida ambitie si ca acest fapt pune in pericol nu numai persoana mea ci chiar tot ce exista in jurul meu pentru generatii inainte.

Raul are acces acolo unde ratiunea fie ca este slaba fie ca nu exista decat in masura in care aceasta satisface doar interesele strict personale; prin acest tip de indivizi , raul se exprima in dimensiunea materiala..se face vizibil prin rezultat.

Nu am sa va vorbesc despre “infranarea poftelor” ci va vorbesc despre ideia ca aceste pofte daca nu exista decat in imaginatie este boala grea, daca aceste pofte sunt materializate insa nu aduc ceva folositor dincolo de simturi sunt goana obsesiva, iar daca acestea devin ambitii nerealizate devin malefice si se incheie cu moartea individului sau crima.

ABRACADABRA nu este ceeeace crezi sau ai auzit din povestea populara. ABRACADABRA contine metaforic un sir de numere ; orice sir incepe cu UNU si se incheie in UNU precum incepe cu A si se incheie cu A.

Pentru ce ai face magie ca sa obtii AUR? Din minima informatie contemporana trebuie sa stii ca oricine contine si AUR si atunci pentru ce ai semna un contract cu un univers necunoscut cand tu nu esti si nu vei fi etern, te vei transforma in carbune iar bogatia stransa ca un prost este doar materializare psihologica …pentru ca , observa un fapt mereu trecut cu vederea…omul cauta fericirea iar fericirea nu este materiala ci este o energie , o stare de echilibru ajunsa ca finit prin propriul rationament.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s