Mereu rebel!


be fighter straight and faithful..ever rebel! Te Kunenga ki Purehuroa (the implantation to infinity) Te Kunenga Te = Produce Ku = Silent Ne = Request Ng = Central Balance A = Intent Ki = Connecting Puurehuroa Pu = Originate U = Conformation Established Re = Draw Attention Hu = Desire Ro = Forward A = Intent...... Esoteric design & more... © 2012 prohibit to reproduce fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us Photos,Paint and Photoshop by: danIzvernariu2012

Aici, acum nu exista decat ipoteza unei schimbari radicale, politica pasiilor marunti cu schimbari aproximative sau cu proiecte ce nu au avut un curs nu numai ca este non sens si pierdere de timp dar si mult prea tarziu, aceasta politica a apus iar daca inca o mai simtim este doar pentru simplu fapt ca inertia functioneaza.

Framantariile sunt globale, au diverse aspecte si diverse forme in care acestea se exprima insa toate spun ca “ceva” nu este ok in sistem, in modul de viata, in persoana in sine. Asa cum pare ,ignorant sa fi, nimeni nu se mai poate sustrage evolutiei tot mai rapide a unui fenomen ce implica umanitatea : SCHIMBAREA.

Vechiul a devenit nu numai o piedica controversata in calea noului dar si un factor nociv ce are posibilitatea distrugerii unei civilizatii ajunsa in apogeu stiintific dar incurcata de mentalism.

Totul depinde de tine, aici nu exista “eu ma abtin” sau  “nu ma intereseaza” pentru ca drama vietii contemporane se poate transforma oricand intro tragedie ce nu poate fi controlabila si cu atat mai putin evitata.

Trezirea constiintei este importanta !

Imagineaza,

Avem o “pata” de natura de 1000mp in plin desert. Acolo se aseaza o familie si incepe sa se dezvolte. Dupa un timp mai apare o alta familie si incet, incet incepe sa creasca demografia pentru ca mica oaza ofera dezvoltarea.

Dupa un timp familiile de acolo vor incepe sa construiasca si sa “prospere” in bunuri extrase din pamant. Dupa alt timp acestea vor incepe concurenta intre ele din perspectiva materiala si astfel apare lupta pentru suprematie.

Lupta pentru suprematie nu inseamna neeaparat razboi , mai inseamna si utilizare la maxim a resurselor; in plin avant al dezvoltarii, locuitorii oazei pot avea surpriza sa constate ca resursele utilizate pana atunci sunt epuizate si ca in scurt timp va incepe foametea, boala, razboiul pentru supravietuire, canibalismul..disparitia…pentru ca reaminteste ti, oaza se afla in desert  sau poate fi o insula in plin ocean.

Acesta este exemplul Insulei Pastelui …marele mister al disparitiei vietii a unei civilizatii sta tocmai in exploatarea mediului in numele stiintei sau a religiei, in numele puterii … .

Va vorbeam ades despre ENTROPIE, tot ce consuma este consumat…suntem deja foarte multi pe aceasta mica sfera albastra numita TERRA al caru-i echilibru este fragil si are resurse limitate.

Asa cum pare acum, azi…este tarziu destul de tarziu sa mai faci ceva … schimbarea nu sta in reciclare ci tocmai in schimbarea unui mentalism de viata …materialismul si consumismul.

Daca tot ce consuma este consumat, trebuie sa realizam ca noi, omenirea, deja am consumat si am consumat mult!

Oamenii in Sec. XXI inca nu au inteles ca in fapt ei cauta in aceasta viata FERICIREA si ca aceasta nu tine de extreme doar in material sau in imaterial ci tocmai in acel punct de echilibru in care ratiunea iti spune “ vaneaza si mananca cat ai nevoie” nu pentru placere, imbogatire sau distrugere.

Sper ca noiile generatii sa realizeze aceasta si mai sper ca acest lucru sa nu fie prea tarziu!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s