Codul


 

Nu ne-am propus exclusivismul, insa din anumite motive privind protectia minoriilor am decis anul trecut ca toate postariile ce privesc conotatii sexuale , imagini, texte, comentarii sa fie protejate contra accesului minoriilor. Anumite bloguri comenteaza sau analizeaza sexualitatea sagrada sau au ca tema acest subiect ce nu poate fi public decat in mod discret.

FIVEBLUEAPPLES nu incurajeaza pornografia si nu detine Imagini, Filme sau bloguri ce privesc vulgaritatea.

Codul este o „cheie” de acces la bloguriile parolate. Aceasta cheie o poate obtine oricine dovedeste o varsta +18 ani si este aditionat in FACEBOOK FIVEBLUEAPPLES Group. Pentru a accesa pagina grupului in vederea solicitarii cod access , ruleaza aceasta pagina pentru ca TOP PAGE zona gri inchis (site) sa poata releva link-uriile directe , vezi: Home, FIVEBLUEAPPLES About… , FIVEBLUEAPPLES FACEBOOK ,…
In cazul in care nu doresti sa aderi la grup dar doresti sa detii accesul, il poti obtine discret solicitand in mesaje private din pagina de profil mentionand: numele, prenumele , adresa mail.

Urmatorul blog parolat :” Baphomet si Ea ” – ideia eSoterica si cea eXoterica din care a derivat intelesul magic al : Scarlett Woman. Tematicile bloguriilor din aceasta luna sunt axate pe : tantra, dragoste si poezie relationata cu alchimia , Opus Magnum.

II nd Adm Blog: Gabriel fischer USA

 

 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s