ROSU – Legenda Personala (2) , dezvaluiri : Cuptorul Metalurgic


„intr-o buna zi vei merge pe acesta cale …ar fi mai bine sa renunti!”

ROSU

Legenda personala (2 ) continuare : Cuptorul metalurgic


“Iti promite aurul si iti ofera zgura!”- parafrazare

Pentru a intelege sensul si semnificatia blogului trebuie sa citesti mai intai  blogul anterior : “Albastru” pentru ca faptele si conexiunea sunt ordonate in aceasta ordine : ALBASTRU, ROSU, NEGRU, ALB . Link direct blog anterior : ALBASTRU sau roll page down .

Daca blogul anterior a concluzionat in totalitatea lui despre un fapt banal : existenta data de nimic altceva decat de ratiune : “ gandesc deci exist” ; fapt , nu simplu, ci dureros de complicat … ROSUL prezentul blog iti va sugera ideia de ardere complecta de CONSUM si epuizare a filosofiei , a gandirii …un drum pe care l-am parcurs recent.

Mi-a fost frig si am fost contrariat 13 ani , timp in care am pierdut tot incepand de la material si terminand cu speranta , ades… doar pentru a intelege ca OMUL este instrumentul prin care BINELE si RAUL se exprima si ca acest fapt face sa existe toate cele care sunt pe aceasta planeta.

In 12 Decembrie 2009 am avut paradoxala oportunitate de-a fi initiat in tainele simbolismului masonic . A fost , simplu! A fost simplu pentru ca a ma privi din nou in oglinda si a-mi scrie testamentul inainte de moarte pentru resuscitare mai apoi avea deja un suport al intregului proces (psihic) trecut timp de 13 ani.Deja stiam despre ce se vorbeste si despre cum trebuie sa urmeze noul proces al constiintei.

In fapt am spus in testamentul meu : “ …sunt un spirit rebel al unui lup obosit de haituiala ce are sufletul une-i femei frumoase si care in viata lui nu a vanat decat pentru a se hrani. Nu am ce sa las mostenire pentru ca nu am agonsit nimic in acesata viata, nimic altceva decat o stiinta rejectata de unii, urata de altii si ignoarta de mai toti…

Acesta a fost o parte din testamentul omului vechi ( al meu) in acea noapte in care aveam sa trec la Nord odata initiat in Arta regala.

Multi, foarte multi , practica ritualul masonic fara sa stie ce fac sau macar pentru ce altceva decat interes politic sau material , pentru dorinta de putere … . Indrazneste cineva sa ma contrazica? Astept comentarii!

Am sa va spun voua “ neofiti” o gluma ce are un sambure de adevar CUMPLIT!

“ Un mason poate fi preot dar un simplu preot nu poate fi mason” .

-Stii cam care este diferenta?

Preotul are inspiratia Duhului Sfant, sau spune fara sa gandeasca , fara sa intuiasca in vreme ce masonul initiat si altruist studiului simbologiei primeste darul intelegerii modului in care Duhul Sfant opereaza.

Acest lucru este un lucru sumplu si absolut  banal : MANIPULAREA.

In vreme ce preotul nu isi asuma raspunderea pentru cele spuse din inspiratie , masonul stie ce spune pentru ca “ a invatat” (daca a invatat) ce este echilibrul si ce inseamna mersul intre bine si rau . Acesta din urma nu iti va spune niciodata ce trebuie facut ci doar va specula cumva un raspuns apropiat.

Cel mai bun indiciu ca intelegere in acest sens este : TAROTUL care iti raspunde versatil sau care te doar sugereaza…insa ce te faci daca trebuie sa ai un raspuns concret, imediat , autentic si mai ales vital …acum, aici…?!

Asa am descoperit ca lumea este manipulabila, ca lumea este dispusa manipularii si ca aceasta lume se revolta doar atunci cand lipseste : painea sau circul.Cat de stupid este spatiul prim al iluminarii!

Fie ca esti manipulat de inspiratia ce vine din inconstient fie ca esti maipulat de societate daca nu te trezesti sa spui : STOP …dormi pe vecie! Dar mai rau decat atat nu poate fi decat trezirea la realitate! Atunci in momentul in care constientizezi ca BINELE si RAUL sunt UNU si ca acesta se exprima prin oameni si rpin factori independenti de vointa ta.

Asa am vazut ca lumea concorda cu : ajutorul aproapelui insa nu il ofera decat cu interes, ca dragostea este inteleasa ca pornografie ascunsa, ca repede se cade din echilibru in extrema, ca nimeni nu este perfect insa aceasta devine doar o scuza si nu un cap de inceput in lucrarea perfectionarii , ca eroriile sunt doar cele umane, ca suntem egali dar diferiti nu inseamna unitate in diversitate ci tocmai piramida sociala in care daca esti un nimic trebuie sa te multumesti cu aceasta si sa iti tii gura ..samd.

Am vazut ca LUMEA in general, crede ca este LIBERA ca este eliberata insa in realitate este doar un mijloc prin care vrem sa comparem ca a fi diferiti ca un fashion si nimic mai mult. Am vazut multi care au crezut ca LIBERALUL inseamna LIBERTINAJ … .

Partea buna a initierii in acest simbolism este ca daca pana atunci ai avut dubii privind existenta ta ca om in societate , din acest moment iti sunt relevate modalitatiile functionarii unui sistem din care nu te poti sustrage , in care poti supravietui si chiar devenii cineva daca respecti o regula sfanta si de aur : BINELE si RAUL sunt egali ,prin urmare SCOPUL scuza mijloacele .

Nimeni si nimic nu poate darama un sistem pentru ca acesta este generat de oameni. Sau “ moartea va inceta sa mai existe atunci cand femeia va inceta sa procreeze” .

Idealul echilibrului in aceste “arderi” este : cuibul de furnici sau albine ca functionalitate insa acesta nu va putea fi atins de uman prin simplu fapt ca umanul nu este tocmai uman si mai mult se indentifica cu individul: ignorant, nesatul, profanator samd. Poate generatii mai avansate vor pune capat acestu-i dur sistem : Intre Bine si Rau.

Daca in spatiul albastru (vezi blog anterior , link) sa da o lupta cu tine insuti , in spatiul rosu lupta se da cu tine si tertii din jurul tau sau chiar cu vointa de-a exista, de-a voi sa existi la valoarea ta. Unicul dezechilibru aici poate fi un fapt din trecutul tau…lipsa materialului, pentru ca “vezi” anterior spatiului albastru , anterior aceste-i initieri “ei” te-au invatat ca totul este trecator si ca “nu merita”… Am sa iti spun : Merita! Interesul religiei este sa dezvolte etica si morala insa interesul celor care o predica este sa manipuleze si sa detina!

Odata cineva a inceput sa imi vorbeasca despre : “ ascultare, supunere si modestie” ma intrebam in timp ce audiam prelegerea : “Sunt eu un om bogat? Sunt eu un om orgolios? Sunt eu un om care detine ceva in aceasta lume drept pentru care fac ce vreau? “ …desigur nu pentru ca dovedit: nu sunt bogat, nu sunt puternic din aceasta cauza samd! Atunci ma intreb : “ – Ce a determinat acea persoana sa imi tina aceasta prelegere?” Raspunsul unui initiat ar fi :” Vezi in contextul intrebarii” Uneori oamenii vorbesc despre ei din exemple ce nu le apartin doar pentru ca sa “compara ca a fi” si acest lucru pentru simplu fapt ca vor sa castige adepti sau sa supuna.

FA TOT CE VREI , RAU NIMANUI!

Aceasta este concluzia finala a vietii. In etapa a doua ROSU inveti sa iti dezvolti simturiile , acest fapt nu este nici simplu si nici placut! La inceput vei avea senzatia ca ai ajuns in Rai …unde zboara ingerasi intelepti de colo colo si unde crezi ca LUPTA este pentru adevar si nu pentru interes. Mai tarziu daca folosesti metoda “unei priviri de ansamblu” pe fundalul unei constiinte absolut treze acum , vei constata ca locul tau este acolo unde interesele tale converg cu interesele altora si ca vindecarea spirituala tine doar de tine si de ceeace ce doar TU crezi ca este adevarat pentru tine.

In secventa ROSU (Inrosire) nu exista notiunea de PACE. Acum imagineaza 13 ani de rataciri, cautari, haituiala…urmata de ani grei de ardere in care inveti sa iti ascuti simturiile si sa activezi intuitia, aceasta este calea…nu te sfatuiesc sa o urmezi daca nu esti tare!

In blogul urmator NEGRU am sa va vorbesc despre INTUITIE si despre faza in care acum sunt ; aceasta etapa in unele procese ritualice (masoneria neagra) are initiere in procesul constiintei aceasta se declanseaza de la sine mai devreme sau mai tarziu.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

Un gând despre „ROSU – Legenda Personala (2) , dezvaluiri : Cuptorul Metalurgic

  1. […] spuneam in bloguriile ALBASTRU (Link) si ROSU (Link) ca in alchimie fazele de transmutatie la nivelul Eu-lui (schimbariile interioare) sunt ordonate pe […]

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s