41 … de la Intuneric la Lumina


Multumesc tuturor prieteniilor reali sau virtuali din reteaua FACEBOOK pentru „secunda” in care s-au gandit la mine …postand…

Va imbratisez si va sarut pe toti! Multa fericire tuturor; fericirea este in fapt lucrul simplu dar greu de atins pe care toti o cautam!

Doris 01-03-2012

.:.

41

The Age Of Bless, Glory and Gold

2012

Viata este un pasaj tridimensional ce se desfasoara intre doua principii opuse. Unii o numesc aventura, altii Legenda Personala 

…oricare ar fi experienta si perfectionarea ca urmare a caii parcurse, unisens, evolutia este un act ce tine de timpi diferiti si ritm diferit de la o persoana la alta.

Suntem asemanatori , nu suntem identici, fiecare are timpul sau, fiecare are propriul ritm de perceptie si schimbare insa toti vom ajunge in acelas loc .

Fiecare secunda ce o parcurgem este unica si ireversibila ,pentru aceasta am avea un motiv in plus (constientizand) ca timpii pierduti nu pot fi recuperati . Cred ca pierderea timpului cu lucruri ce nu iti folosesc si nu iti construiesc este acel lucru pe care religia il denumeste ca : PACAT!

In legenda mea personala pana la aceasta varsta, am reusit sa ajung pana in Nord in care continui sa observ si sa concluzionez asupra simbolurilor si a faptelor in conexiune cu acestea. Viata se desfasoara in drumul ei “pe semne”.

Special:

IN ZIUA IN CARE NU POTI ZAMBI NU-TI DESCHIDE PRAVALIA

Pentru un zambet te folosesti numai de 17 muschi ai fetei, dar pentru a te incrunta ai nevoie de 33 … Viata trece oricum! Este mare pacat sa nu te bucuri , fiecare zi in care nu te bucuri este o zi pierduta!

Multumesc tuturor celor din FIVEBLUEAPPLES, FACEBOOK si WordPress pentru mesajele private, emailuri …va iubesc!

Doris Izvernariu

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

5 gânduri despre „41 … de la Intuneric la Lumina

  1. happy birthday to you! all best wishes ! (msg.prv)
    lavinia,nina& diane

  2. log/twitter:
    thank you doris for psw.!
    happy birthady to you! have a great day! kisses, ema.: g. f.

  3. la multi ani draga mea !

  4. 2 gabriel fischer : get the new pasw. in my FB profile msg.prv

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s