Crudul ADEVAR si REALITATEA


.
“DO WHAT YOU WILT, HARM NONE!”
„]Marea majoritate a oameniilor traiesc in iluzie.

Marea majoritate a lor, doarme somnul iluziei ,doar o mica parte , doar, se aventureaza dincolo de limita impusa de sistemul social .Aceasta parte este compusa din aceia care gradual au simtit ca ceva nu este OK in peisajul prezentat de social si ca “ceva” daca ar fi privit din afara spatiului ar releva un adevar …sau mai precis : “ce este cu ceeace simtim /intuim insa nu reusim sa percepem ca imagine” .

Stiim foarte putine despre existenta noastra individuala doar din cauza unui aspect cat se poate de penibil, avem posibilitatea sa VEDEM si sa ANALIZAM (criticand, ades) exteriorul nostru insa niciodata nu incercam sa ne avem pe noi insine din afara noastra , asa ca pe un personaj oarecare ,un individ oarecare insa pe care il supraveghem si incercam sa intelegem : ce face, cum este si realmente in ce situatie este in raport cu el insusi si terti.

Din cauza aceasta, o mare parte a cupluriilor (spre exemplu) ajung la colaps. Tot din aceasta cauza unii falimenteaza iar altii ajung in depresie si pragul sinuciderii pozand ca victima intotdeauna a tertiilor dar niciodata din vina proprie , recunoscut!

Individul victima reclama mereu : “am fost inselat” insa acest lucru niciodata nu este recunoscut ca o vina comuna ci tocmai ca vina altcuiva ca si cum persoana ce se pretinde victima nu a fost niciodata in rolul de care a depins o situatie ce a luat razna pe cai intunecate si perverse.

Persoanele in general , refuza sa vada, sunt absente, sunt recalcitrante sau pur si simplu se sustrag cerintelor ce privesc bunul mers al socialului, cuplului sau afacerii de care depinde si depind multi.

Oamenii se comporta in aceste situatii ca niste orbi ambitiosi care focalizeaza si proiecteaza doar problema lor si numai a lor pe ecranul peisajului cotidian   asteptand sa primeasca ovatii, apaluze sau desigur SA CONDUCA IN LUMINA IDEII indiferent cat costa aceasta, cine plateste si daca este perceputa ca fiabila de auditoriu. Mai mult, in cazuriile de esec, acestia pretind ca vinovatii sunte-ti VOI si VIATA , in orice caz nu el/ea care tocmai a ignorat procesul principiilor existentiale.

Surprizele sunt de proportii , in timp omul ajunge nu numai sa traiasca cu popriul egoism dar sa si impuna anumite reguli ce le pretinde ADEVARURI si OBLIGATORIU.

As vrea sa va spun, in aceasta viata, NIMIC dar ABSOLUT NIMIC nu este OBLIGATORIU! Exista doar principii care vin de la natura si nu pot fi alterate , exista reguli si definitii inventate si adaptate de om insa nimic nu este obligatoriu atat timp cat absolut nimeni nu stie cand va muri .

Din aceasta perspectiva multi incep sa constientizeze si sa observe ca Iluminarea (trezirea) nu este un lucru placut si ca adevarul intradevar doare si ades este urat!

Frumos este ceeace visezi, construiesti, idealizezi…realitatea este dura, mai ales cand descoperi ca nu esti nici singurul si nici cel mai bun!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

2 gânduri despre „Crudul ADEVAR si REALITATEA

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s