Legenda Personala- Impresii din calatorie


BROTHERHOOD

by Dan Izvernariu 2012 Apr. MASTERTON NZL forest

Legat de blogul : SERVIND SUB PATRU STELE- NOUL AN 2012 (Link)

Calatorim din ziua in care ne nastem pana in ziua in care trecem la Orient.

-Ce bine poate fi, cand, nu calatorim degeaba!

Emisfera de Sud merita sa o vezi si sa o simti macar odata in viata; pentru a avea revelatia la scara Universala a trecerii tale de la Nord la Sud si pentru a experimenta ce inseamna sa traiesti sub un alt unghi al cerului sub care te-ai nascut.

Viata aici este mai simpla, mai pura…aerul (aenema) este mai pur implicit tot ce anima acesta este mai curat si mai lipsit de otrava.

Oamenii de aici cunosc modestia , cunosc limita si par mai aproape de adevar , de acea viata lipsita de prejudecati ,preconceptii si de norme.

Iti poti imagina, europeanule, ca aici nu exista paradotori in regnul animal? Cum ar fi sa traiesti intr-o societate lipsita de violenta cu care este obisnuit intre umani? Iti poti imagina ca nu exista notiunea de : corupt, coruptie decat in stiriile de la radio sau tv?

Viata aici are parfum, mirosul ierbii are parfum si nu mirosul acela cum stii bine de acasa ci un adevarat parfum, puternic si fin!(aceasta nu este metafora!)

Nimic nu pare a fi la fel…nici macar ritmul vietii agitate ori credinta ca FREEMASONRY este o organizatie cu o loja ascunsa la o adresa oarecare departe de privirea profana ce aduna in jurul ei o sumedenie de presupuneri si mistere incalcite.

Stii cum ar fi sa vizitezi o loja ce are in strada un banner luminos pe care scrie : FREEMASONRY , sa intrii ca si cum ai vizita un magazin oarecare?

As invita multi masoni din Europa pentru un tur lectie si upgrade memory!

In cateva luni am vazut extrem de multe…fapte, scene, situatii…ce au spus : “Aici exista toleranta”; am vazut misse crestine religioase ce au inceput cu un ritual mãori in limba mãori chiar daca missa a fost crestina doar pentru ca prezenti au fost si “paganii”.

Am vazut simboluri esoterice masonice in curtiile caselor, pe strazi, in magazine fara ca cineva sa se impiedice de aceasta.

Am vazut oameni neinitiati simplii cu un comportament uman asemeni unui maestru si cu o demnitate a unui adevarat venerabil maestru.

Ai ideie cum ar fi ca “munca de jos” sa fie absolut si obligatoriu din educatie respectata?

Pentru multi pare greu de crezut ca organizatiile masonice Scotish Ritte rectificat sau organizatii ale alchimistiilor sunt publice si nu cu acel “discret” cu tenta obscura ca in Europa. Aici nimeni nu se teme sa se identifice cu ce simte precum nimeni nu se teme sa spuna cine este.

A asculta si a ajuta terti ,aici, este o normalitate si nu o invatatura ce nu are corespondenta in realitate …ca ai facut scoala regala sau nu. Este pur si simplu un gest uman ce inobileaza practicat in orice situatie.

Vizitati Noua Zeelanda si Australia, vizitati pe un termen lung pentru ca sa pute-ti face diferenta din plin , este incredibil cat de gratuit si cat de egocentristi suntem noi europenii! Aceasta experienta iti poate fi model in perfectionarea ta! Il recomand.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s