LUMINA din LUMINA! UN PASTE FERICIT TUTUROR!


Odata , de curand am auzit pe cineva spunand: ” Ma rog lui Dumnezeu sa-mi deie Lumina pentru a fi un om mai bun si mai intelept!” ; acest , OM nu are a face cu studiile esoterice, nu este mason, nu este un initiat ci tocmai un simplu crestin.

Am fost impresionat de faptul ca cineva care nu stie inca ce inseamna TEOSOFIA cere in rugaciunea lui LUMINA.

Acesta se numeste UMAN, indiferent de crez, religie, …omul care incepe sa isi depaseasca propria conditie de :individ incepe sa constientizeze ca ceva in afara lui este un exemplu de urmat si ca acel ceva nu vine din afara ca un ajutor mai mult decat un exemplu .

Un om la varsta de aur a cerut aceasta. cati oare doresc sa primeasca LUMINA GANDIRII? Cati oare mai cred ca aceasta este si poate fi salvarea si automantuirea?

In fiecare an , crestinii sarbatoresc Pastele spunand: „Lumina din Lumina, Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat” , spunad: „Hristos a inviat”…toate aceste cuvinte au devenit traditii ce nu mai au corespondenta in realitate mai mult decat un „cuvant in vant”.

Fie ca esti crestin, musulman, budist, pagan sau chiar ateu ce crede in el ai obligatia sa discerni si sa constati ca nimeni si nimic in afara ta nu poate schimba ceva fara ca tu insuti sa participi in aceasta Lucrare.

Adevarat este…toate sunt sortite pierzaniei ( Corinteni 13) : religii,stiinta,limbi,culturi…nu strange comori , aurul ca metal nu il vei putea lua cu tine si totul este trecator si efemer. Mai bine incearca sa produci acel Aurum nonvulgi interior pentru a fi mai stralucit, mai perfectionat, mai frumos si mai bun.

Aceasta Lucrare apartine RATIUNII TALE a ceece noi numim: Piatra Lapis si cum crestinii o recunosc ca a fi : Piatra de poticnire

Un Paste fericit tie!

Adm. FIVEBLUEAPPLES : USA,CANADA,NEW ZEALAND& AUSTRALIA

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s