4 4


44

In primul rand sunt un soldat ,in al doilea rand sunt un rebel.

Sunt un om liber si de bune intentii; intotdeauna m-am inrolat servind altora, incercand sa le inteleg legiile si regulile , intotdeauna am incercat sa trec prin mine crezul lor… insa atunci cand si-au incalcat propriile legi si reguli au intrat in conflict deschis cu mine.

Consider ca omul se naste liber si trebuie sa ramana liber, timpul petrecut in aceasta viata nu poate fi consumat la voia intamplarii . Nu stiu la aceasta varsta dupa 20 ani de studiu esoteric incotro ma indrept insa caut sa imi consum existenta cat mai frumos si mai util mie si tertiilor care ma solicita.

Daca exista ceva dupa aceasta viata am castigat prin experienta(perfectionare) de acum, daca nu exista nimic dupa… nu cred ca am avut de pierdut ceva traind in maniera mea.

Cel mai mult ma ingrozesc privindu-ma din afara mea vazandu-i pe altii in situatia mea , multi nu constientizeaza ca exista si cand o afla, regreta imens!

Nimeni pana azi nu a putut sa ma convinga ca “cele nevazute” nu sunt altceva decat “cele imaginate” – am sa te contazic daca o sa spui ca sunt ateu!

Timp de 44 ani am trecut prin epoci de aur cu promisiuni, am trecut ani de tranzitie cu abureli si am emigrat de doua ori …am cunoscut religia, secta, spiritualitatea pura, filosofia, alchimia, masoneria si teosofia …la final am tras concluzia: “ Manipularea este facuta de manipulanti si ingurgitata de manipulati. Cat nu exista intrebari acest sistem functioneaza perfect!”.

Viata unei persoane este o sclipire pentru Univers. Suntem un nimic cu pretentii mari iar daca aceasta nu este o intamplare am sa iti spun ca sistemul in care traiesti se bazeaza pe entropie poate ca acest cuvant te va face sa intelegi scopul existentei tale.

Un singur lucru e cert : Toti urmam acelas drum , fiecare in ritmul si in maniera proprie , insa toti ajungem in acelas LOC!

Dan Izvernariu 2012


Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

6 gânduri despre „4 4

  1. Andreotti spune:

    asa este…toti pornim din acelasi loc si sfarsim in acelasi loc…conteaza atat de mult ceea ce faci, cum o faci, cine esti si ce devii pe parcursul aflat intre cele doua puncte!…si asta contează pentru tine, nu pentru univers

  2. adymacsut spune:

    Nu pot sa iti spun decat bun venit in clubul celor care au deja 44 de ani. Eu am implinit 44 de ani pe 30 decembrie! Sa speram intr-un viitor mai bun si mai frumos!

  3. emil pif spune:

    nu ştiu dacă ai primit mesajul meu, dar de ziua ta: Deschid pleoapele./ Toate dispar./ Închid ochii./ Reapar toate./Totul este aproape./Din umbră lucrurile revin/Sunt pline de culori/ şi spaţialitate./Memorie-zi/imaginaţie-noapte./Când te stăpâneşte una,/ se depărtează cealaltă./Doar natura-i dreaptă…. La mulţi ani!(încă o dată), fie ca toate nimicurile să ţi se împlinească şi-ntr-un Thot să se adune cu bucuria de a fi!

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s