FIVEBLUEAPPLES Wp. promo : TEOSOFIA


În orice caz, priveliştea din această „ţară a spiritelor“ este mult mai zăpăcitoare decât aceea din lumea sufletească. Căci arhetipurile în forma lor adevărată sunt foarte diferite de copiile lor sensibile. Dar tot atât de diferite sunt şi de umbrele lor, gândurile abstracte. În lumea spirituală totul este într-o activitate vie, continuă, în creaţie neîntreruptă. O linişte, o oprire în loc, aşa cum le întâlnim în lumea fizică, nu există acolo.

Căci arhetipurile sunt entităţi creatoare. Ele sunt maeştri creatori a tot ce ia naştere în lumea fizică şi în cea sufletească. Formele lor se schimbă repede; şi în fiecare arhietip există posibilitatea de a prelua forme diferite, nenumărate. Ele lasă parcă să ţâşnească din ele formele speciale; şi de-abia a fost produsă una, că arhetipul se pregăteşte să lase să ţârnească din sine o alta. Iar arhetipurile se află între ele într-o relaţie mai mult sau mai puţin de înrudire. Ele nu acţionează izolat. Unul are nevoie de ajutorul altuia în creaţia sa. Nenumărate arhetipuri acţionează adeseori împreună, pentru ca în lumea sufletească sau fizică să ia naştere o fiinţă sau alta.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s