BELMONT PARK – esoterism


Această prezentare necesită JavaScript.

Albumul intreg in FACEBOOK , LINK

Suntem in cautarea unui loc, unui loc anume, cautam sa intalnim pe cineva anume…acest lucru s-a mai intamplat iar intalnirea in cauza a relevat “filmul” evenimentelor ce aveam sa le cunoastem in decursul de mai bine de 15 ani.

De multe ori traim acea “senzatie” prin care ne “amintim” ca …lucrul, locul, persoana, scena s.a.m.d. am mai vazut candva desi constient nu am mai fost niciodata sau nu am avut niciodata contact macar vizual cu acel lucru.

Deja vú este cuvantul ce desemneaza aceasta senzatie si va marturisesc sincer ca inca nu stiu exact de unde vine acest “gand” preview … .

Vizitand Parcul Belmont am trait acesta senzatie. Cateva colturi de peisaj din acest slide show imi spun “ asta am mai vazut odata…” .

In fapt , actualmente asteptam producerea unui fenomen obtinut prin meditatie care spune ca : “ in mijlocul naturii voi auzi o voce intro limba necunoscuta de la o entitate “ o voce ce va dezvalui drumul destinului meu pentru urmatoarea decada. Prin meditatie acest lucru s-a mai produs cu cca. 15 ani in urma, lunga lista a intamplariilor s-au produs intocmai pana azi .

Pare ciudat iar scepticii vor spune … “ in numarul mare de posibilitati de-a se intampla nu este nici o mirare…” eu am sa adaug: daca numarul probabilitatii este atat de mare cum este posibil sa nimeresti “acul in carul cu fan?” .

Important este ca viziunea ce anunta intalnirea cu entitatea a furnizat un detaliu si anume , relieful , un relief anume si bine definit.

In marea majoritate a bloguriilor noastre incercam sa redam impartial ideia esoterica si pe cat se poate sa o explicam cumva stiintific (eXoteric) ; acest fenomen insa ramane un mister.

Se spune ca viata este compusa din nano picro secunde ( unitatea cea mai mica despre care stiim stiintific ceva actual) si ca aceste secvente sunt legat intre ele astfel incat totalitatea sirului lor compun chiar existenta noastra . Teoretic , daca am putea “extrage” o astfel de secventa din acest sir, practic am disparea.

Acum, cine poate “vedea” o astfel de secventa din “viitor” deja a vazut unde va ajunge si prin ce va trece, iata una din explicatii.

Modalitatea atingerii unei astfel de performante consta tocmai in practicarea meditatiei. Visul am putea considera ca este cumva tot o meditatie. Multi dintre noi se pot lauda (eu, chiar) ca viseaza anticipand scene ce vor urma sa se consume in existenta viitoare.

BELMONT PARK din Wellintogn este un loc al meditatiei, al relaxarii in plina natura si foarte departe de civilizatia galagioasa. Cu toate acestea, nici azi nu am gasit locul in care voi intalni entitatea despre care va vorbeam mai sus.

Interesant gasesc… imi amintesc ca atunci cand eram doar un pusti de 5-7 ani, aveam locuri prin care treceam si in care stiam ca exista ceva ce nu mi-ar face placere sa vad. Pur si simplu ma simteam “privit” si nu aveam curajul sa intorc capul catre acel loc.

Fac parte din categoria oamenilor ce nu vad dar care simt…

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

11 gânduri despre „BELMONT PARK – esoterism

 1. emil pif spune:

  nu-s sceptic ci prea credul în multe nebunii tăcute; în afară de una(ce nu vreau a se-nplini, chiar dacă mi foarte greu) toate s-au realizat şi-i interesat: ştiam şi totuşi hopurile le-am trecut cu greu chiar dacă-n picioare am căzut, mereu; una-i legătura noastră pe net, tot ce mi-aş fi dorit a face voi le traspuneţi în cuvânt şi-n faptă(un ex. banal, la prima vedere, salutul între voi doi e vechiul nostru: „bună dimineaţa Soare”…); se adevereşte faptul că suntem memorii în mişcare-transformare şi punţi în Universul Uman, căci suntem din Lumină-păşim prin Lumină cu Iubire, pentru a deveni, Lumină(un cuvânt impropiu, acceptat doar de „timpurile noastre”)…entitatea pe care o cauţi, o cauţi în zadar: acel ceva care te supraveghează eşti chiar tu; este, cum să zic, no, simplu: întoarcerea la tine însuţi e mai aproape de Univers decât de Geea, impropiu spus, poate: vei avea revelaţia Universală a ceea ce eşti cu adevărat din totdeauna(„imaginea” nu-ţi va fi pe plac, o recunoşti şi-o „transformi”…cu multă răbdare şi dăruire de sine-acest text e scris cu răbdare în 70 de min, poţi să zâmbeşti, m-ar bucura, asta-i tehnica mea); Nimic nou sub Soare, vorba lui G.Călinescu, paceiubirefericire să fie!

 2. inthedarkfallen spune:

  Prin meditatie, la ce mai exact te referi? Ce ar trebui sa se intampla in timpul in care meditam sau ce sa facem in acest timp?
  Normalitate? previziuni? Nu stiu.. au inceput mai de mult, au incetat, au reaparat, as vrea sa stiu daca pot fi stopate sau daca nu canlizate intr0un fel. Daca sti sa-mi raspunzi as fi foarte fericita sa stiu. Multumesc anticipat ^_^

  • Hello!
   Multumesc pentru comentariu.
   Cred ca replica mea ar trebui sa inceapa cu „Depinde”. Depinde de la o persoana la alta, nu sunt doua identice, fiecare in parte are propriile lui dotari ( abilitati) . De regula meditatia este un exercitiu ce pune in ordine si amplifica puterea „Eu-lui” , fiintei din spatele ochilor, acel spirit/suflet , energia ce constituie persoana din interior. Aceasta sufera transmutatii (ce cu timpul se exprima in exterior) . Se spune ca odata deschis acest drum nu este cale de intoarcere cu alte cuvinte, odata de ai fost (sa spunem) prost dar ai concluzionat corect nu ai cum sa mai fii in acea-si situatie. Calatoria in timp prin meditatie este autentificata (in opinia noastra) chiar de Einstein privind distanta intre doua puncte pe lungimea cea mai scurta.
   Stopate, nu cred, canalizate , da. Insa atentie , este un joc periculos cu psihiculul
   si din acest motiv este necesar sa parctici impreuna sau asistata cu persoane avizate. Repet, este periculos! Ce efecte secundare poate provoca meditatia? O aplicatie incorecta sau abuziva poate aduce intoxicarea psihicului … totul incepe sa functioneze ca o dependenta in care „realitatea” ta devine numai a ta daca intelegi ce doresc sa spun. In rest, atacuri de panica, pesimism, renuntare la social etc.
   E bine sa fi asistata.

   dan izvernariu wellinton nzl fiveblueapples publications

 3. inthedarkfallen spune:

  Deci sa inteleg ca singura nu ar trebui sa practic asta ?

  • Orice practicant al esoterismului (Calea mainii stangi) iti va spune ce iti spun eu: Acesta este un drum greu,dur, periculos si ades deluzionant..e mai bine sa nu il incepi. Cale de intoarcere nu mai este iar inainte e doar Infern”. Este doar un avertisment. Hotararea si decizia o ai tu.
   :
   Dan Izvernariu Fiveblueapples NZL

 4. inthedarkfallen spune:

  si prine persoane avizate la ce te referi?

  • Hmmm, greu de spus…. mergi pe strada urmeaza semnele, incearca sa simti intelegerea lor si nu cauta logica , toul vine de la sine si se leaga de indata ce pleci la drum.
   Cauta prin siteul nostru , ai in dreapta pagina site sus deasupra : AUTORI fereastra „cauta” si scrie : arcana 0 sau nebunul apoi click in MERGI si in pagina noua vei gasi referiri la „legenda personala”, nebunul, arcana 0 si in genere TAROT…poate gasesti ce te intereseaza si modul in care trebuie sa pornesti. Succes!

   • pftua..e complicat
    daca ai avea timp mi-as dori sa vorbim putin despre asta
    iti las id-ul meu in caz ca poti sa iti faci timp de mine
    inthedarkfallen
    pana cand vom mai vorbi(daca vom mai vorbi) iti multumesc pentru sfaturi si timpul acordat

   • da cu placere. deocamdata asa cum ai vazut anunturiile din blog , abia in septembrie va fi deschiderea noii sesiuni.

 5. ok:) astept pana atunci sa iti pun unele intrebari:)

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s