9 Porti (2) : INDURA SUFERINTA


 

Poarta a-II-a

Imagineaza…

Existi si existenta ta este intre doua lucruri (  J & B) mereu intre doua lucruri, mereu pe acea funie pe care stai in echilibru …atat cat reusesti. Nu ai plasa de siguranta in schimb un batran intelept insotit de un spirit te va vizita in celula temnitei tale oferindu-ti doua oportunitati, doua solutii spre eliberare din care va trebui sa alegi.

Una iti va place ca ideie insa iti va aduce suferinta , a doua nu iti este placuta insa vei beneficia de tot ce iti doresti la final, daca reusesti sa treci…

Lumina este jos …lumina iti vine de jos… ai stii sa alegi cheia ideala pentru a deschide a doua poarta? Si dece ar trebui sa vina Lumina de jos si nu de sus? Ai raspuns la aceasta intrebare in prima Poarta la care daca ai raspuns ai un raspun corect si de ajutor aici.

Priveste la mainile batranului calugar … cateodata acesta iti ofera cheile spre alegere cu mana dreapta, alteori iti ofera cu stanga. Ce stii tu despre aceste cai?

Trei Pietre in triunghi dispuse stau in lumina . Una din ele are ceva aparte si acel aparte se refera la constiinta

Tot ce te  inconjoara este dual, tot ce exista este versatil si atunci te intreb …- Ce sunt toate acestea?

Un sfat important ar fi dupa ce ai ales , priveste la gaura cheii , la forma ei si vei sti ca Legenda Personala are ca  orientare Est.

Deschide si mergi catre Est! Urmeaza Calea fie cu Inima fie cu Spiritul si daca reusesti urmand semnele  ce iti vor apare in cale pentru a te orienta… o stea, un spirit, un inger, o litera, o cifra, …

Te asteapta pe acest drum multe primejdii … poate te va musca un caine negru sau poate te vei pierde…

Spune-mi, ai auzit de Haades? Daca acest cuvant nu place atunci poate ai realizat ca viata te pune in situatii pe cat de incredibile pe atat de dure in care daca ramai in viata inveti sa te tii in echilibru mergand printre bine si rau si nu prin cele doua extreme.

Ce este viata aceasta asa cum o consumi? Este o prostie, este o scoala, ce castigi ca aflii despre ea si ce pierzi, vei fi mai bogat sau vei murii in dizgratie?

Imagineaza ca esti in noapte…cineva iti bate la usa si in lumina slaba a unui lampas figura blanda a inteleptului pustnic iti zambeste intinzandu-ti cheile spre a alege. Stii tu ce sa alegi? Daca ai ales stii tu ce e de facut cu aceasta alegere?

Nu este nimeni sa te sfatuiasca doar pentru simplu fapt ca nimeni altcineva nu este in pielea ta, altul decat tu singur.

Un foc mic si pal te poate ajuta sa vezi… o lumina puternica te orbeste… mai bine e sa pleci in zori de zi cand Soarele inca nu a rasarit , pe acea lumina moale , mov si odihnitoare…poate asa ai sa poti sa observi mai bine primejdia ce te asteapta!

 

A indura suferinta este un mod de-a te intarii, un mod de-a infrange teama, un mod de-a te elibera de frustrari. Nu va fi usor si nici placut! Un fapt neasteptat te va lovi cand nu te astepti de unde nu te astepti …pentru a dovedi ca stii sa induri.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s