9 Porti (3) : A PLECA LA DRUM ESTE CUVANTUL POTRIVIT


 

Poarta a-III-a

 

Imagineaza…

In Zori de zi devreme, oh tu NEBUN te ve-i trezii, mergi spre Est? Ar trebui!

O Apa Neagra ve-i traversa intre doua lumi trecand pe un drum sinuos cu bosheti din care… umbrele te urmaresc.

-Ce este acesta Apa Neagra stii?

Frica incet, incet te copleseste si  atenta catre ungherul  (rapa) intunecat (-a) te hipnotizeaza cu mirajul formei, sunetului, … intuitia … ceva iti spune ca esti pandit , ca esti supravegheat, ca esti vegheat …insa , vai! Pericolul nu vine de aici!

-Ai ascultat fosnetul padurii in miez de noapte? Ai auzit si ai vazut lucruri ce propria ta minte le-a format insa te intreb, acestea exista sau nu?

Deschide ochii si priveste in zare, urmeaza drumul SERPUIT si pregateste-te pentru ceva ce va veni ca un fulger si iti va strapunge inima . Doar asa vei sti ca o ai…

Un fulger te trazneste, un batran calugar iti aduce alegerea, o sageata iti va perfora inima…ar putea aceasta din urma sa fie insusi Dragostea?Esti in cautarea ei sau… e altceva?

Doua turnuri legate intre ele ca doua Lumi , iata, diferite…peste Apa Neagra … dincolo nimic nu mai este la fel… corbii sunt suflete pirdute si toate acestea in drumul tau… acum te intreb a doua oara mergi catre Est sau catre Vest?

A ramane doar cu verbul  nu este sufucient pentru a cunoaste daca  nu ai face realmente ceeace verbul o cere. La inceput a fost Verbul , mai apoi … .

Si mai este o piatra in apropierea ta… ea poarta doua initiale si ar putea fi lucrurl de care te-ai putea poticni.

Deschide ochii si nu lasa frica sa te doboare, aminteste-ti durerea ce trebuie infruntata si in aceasta situatie ce este de facut?

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s