9 Porti comentariu : Cheia posibila a descifrarii


Explicatia eXoterica

9 Porti = 9 etape psihologice din care rezulta prin intelegerea fiecaruia doar trei posibilitati :

– Ori iti pierzi timpul aberand

– Ori mergi pe calea sigura a nebuniei respectiv a mortii

-Ori resuseti sa te Iluminezi …

Noua Porti este o initiere ce solicita o atentie deosebita asupra unor evenimente din viata fiecarui care studiaza, asa cum aceste evenimente vin de la sine si nu sunt tocmai intentionat provocate.

Filmul in sine tocmai aceasta ideie o sugereaza fin, cine a inteles din film ca nu partea aventurii este interesanta ci tocmai partea CHEII ce se releva discret chiar sub ochii nostrii dand insa 3 exemple diferite ca acctiune cu sfarsit garantat diferit si chiar tragic vom vedea.

Pentru a clarifica misterul acestei carti  trebuie sa stiim ca dupa cum se pare inca din anul 1666 de cand a fost data publicitatii (tiparului) a existat o forma conspirativa codificata aleatorie in doua noi variante.

Se prea poate ca textele nu au suferit alteratii insa cert este ca s-a dorit pastrarea secretului cartii ce indica drumul (procesul) corect. Doua volume sunt voalate din perspectiva celor 9 reprezentari esoterice (arcane).

Avem in total asa:

Varianta originala : 9 reprezentari

Varianta 1              :      9 reprezentari in contrar varianta originala

Varianta 2              :      9 reprezentari total opuse originalului si variantei 1.

Observatia este :

Anul publicarii 1666 si de 9 ori 9 reprezentari diferite. Avem astfel numerologia 1666, 999, respectiv 9×3=27 unde 2+7=9..ca sa nu mai spunem ca lansarea filmului a fost in anul 1999

Intrebarea ar fi acum:

-In care din aceste volume este scris adevarata reteta?Din trei doua cai sunt mincinoase.

Iata avem de-a face cu teribila cifra 666 de care multi se tem.

O alta observatie consta in semnatura atribuita reprezentarii grafice. In mai toate variantele avem doar doua tipuri de initiale , fie A.T. fie L.C.F. Prima il desemneaza pe autor, a doua pe insusi Lucifer. (Spun occultistii).

In acest caz putem avea urmatoarea varianta de studiu : fie vom face un tabel de corespondenta urmand intelegerea unui autor citind doar arcanele din cele trei volume  doar prin semnatura lui , fie vom concluziona ceea ce in fapt am dori sa concluzionam in acest blog in urmatoarele idei.

Exista doar trei posibilitati logice de-a urma intelegerea descifrarii codului:

  1. Solutia crezului prin aplicatie ritualica – ceea ce este realmente un blá, blá, blá respectiv piersere de timp fara rezultat scontat.

Nerecomandat

  1. Solutia gasirii cheii si urmarii Ad Literam a drumului descris in cele 9 Arcane ( fie cele ale lui A.T. , fie cele a lui L.C.F.) ceeace cu siguranta ne va duce catre auto amagire si incredere stupida in invicibilitate cu riscuri mari , chiar capitale.

Nerecomandat

  1. Solutia perceperii acestor arcane doar din perspectiva metaforica relationata cu faptele ce reies din viata; cumva filozofic concluzionat. Singura arcana care face exceptie de la aceasta ideie este Arcana 9 care in mod firesc ar trebui aplicata practic ( vom vedea despre ce este vorba in analizele din bloguriile viitoare) fara de care invatatura timp de 8 Porti nu isi are sensul, nu se coaguleaza si nu face inteles prin ce am trecut daca nu vom proceda practic asa cum indica arcana.

Recomandat

  Astfel cheia descifarii sta in RATIUNE ; Arcanele daca au ceva magic au faptul ca neinitiatul vede in acestea un mare secret ca si cum exista ceva ascuns si ar trebui sa apara de-a gata HOCUS-POCUS sau prin abureala ritualica (vezi filmul, secventa) fara a depune minim efort mintal pentru a face conexiuni si a intelege ca sirul celor noua desene exprima o reteta .

Multi foarte multi vad in aceasta o mare conspiratie… incearca sa treci prin filtrul gandirii si mai apoi sa transpui in realitate ceeace constati in viata de zi cu zi…ai sa ramaii uimit de cate conexiuni ai sa gasesti .

Nu vei intelege acum ca aceste arcane sunt o gluma proasta sau un joc stupid , aceste arcane prezinta realitatea si cumva o ordoneaza astfel incat ai reteta psihologica a drumului spre reusita proiectelor tale.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s