Promo : Experiment 2011 Lisboa


Esoteric 2011 Relatoriu minoritar experiment Noe 2011

RECOMAND practicantiilor incepatori ai magiei!
Proiectul 2011 Piramida (exemplu) & THE SECRET (cartea)
Accesul a fost parolat in https://fiveblueapples.wordpress.com  (doar invitatii si memebrii) la acest blog.

Pentru a obtine accesul solicita in mesaje private FACEBOOK parola de acces la acest post blog.

Proiectul 2011 a fost considerat un fiasco. Principiul de functionare al magiei (psihologiei) este valabil in masura in care manipularea din perspectiva umana este corecta.Daca toate situatiile si persoanele alese converg sincer si corect catre TARGET atunci TARGETUL se releva in material de la sine si functioneaza in mod corect.
Cateva date va sunt oferite pentru a intelege cum functioneaza : a proiecta (imagina) ceva ce aparent pare imposibil de realizat , materializat. THE SECRET (cartea) pune in lumina anumite idei despre cum sa faci pentru a materializa fara a avea nimic material. Totul este posibil pentru ca toul exista.
“Acest relatoriu nu va spune exact despre ce anume este vorba dar incearca sa clarifice cum functioneaza magia sau reproducerea virtualului (gandirea) in material. THE SECRET, cartea, nu explica exact care sunt pasii si ce trebuie sa stii inainte de-a proiecta sau de-a alege din proiectie.”

Citeste mai multe in blog in data de 25-09-2012

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s