Babalon …un proiect de sertar


Postat de Nina Russell

Trad. Dan Izvernariu

Sunt unlele lucruri ce in viata sunt atinse …mai devreme sau mai tarziu… sunt unele lucruri ce par a nu se materializa si raman doar…ganduri, vise, idei, framantari.
Sunt lucruri pe care le facem si lucruri pe care nu le facem , nu le facem pentru ca “totul sta impotriva”.
Scarlet Woman este un proiect foto art demarat in anul 2010 in Lisboa ,Portugalia. Nici pana azi nu a dus la bun sfarsit acest proiect … unele lucruri depind de tine, altele doar de imprejurari si este suficient pentru ca sa nu materializezi.
Odata m-am intrebat :” Cum poate un rege sa iubeasca plebea dar sa o bata cu furie?” …a fost cineva ce a spus raspunzand “Pentru ca plebea sa cunoasca faptul ca exista si BINELE” , “poate altfel nu ar fi cunoscuta aceasta”.
Pentru a avea o imagine si cumva o trezire la realitate asupra ideii de BINE, gustam raul … ramane insa o intrebare : “ Cum se face ca acel bine refuza sa apara?” ramanand asa in constiinta plebii ca un fapt ideal si surreal niciodata atins in material. Un lucru aprioric construit ca imagine din acea saturatie de amar, otrava,fiere ce isi spune:
“Incercare”.
Nu este aceasta un act plin de sine, infatuare,orgoliu,tiranie …a regelui?
“Regele te iubeste…dar te raneste” – altfel (sic!) nu ai sa cunosti binele; cand ai sa ajungi sa il cunosti, insa, este fie prea tarziu sau imposibil de atins.Ce cinic!
Interesant , spun, observa … nimeni nu a dezertat din plebe ca sa fie in slujba Regelui insa “Printesa” a dezertat mereu (noaptea, sic!) pentru o efemera clipa de amor cu grajdarul. Ma intreb banuind …”oare in palatul paradisiac viata e lipsita de culoare ? Sau o sa intuim cu toti ca in acel Paradis toti cei care s-au prins CE si CUM au fost preventiv …expulzati.”
Am mai putea crede ca “tot ce nu te omoara te invata?” … la ce iti foloseste sa stii daca tot nu ai cum sa gusti? Este un fel de scuza in care vina nu o ai decat TU.
Poate ca exista o explicatie… una simpla… cineva incearca sa demaste iluzia creata de putere si implantata in constiinta plebii , ca tot ce straluceste e Sfant si bun.
Ma emotionez cand aflu ca “slujbasii” dezerteaza ca sa moara, oare cei ii determina sa renunte la Glorie si Lumina eterna?
In vremuriile domniei Reginei ,domnea pacea si non violenta ,razboaiele nu existau pentru ca pamantul apartinea plebei cu toate roadele si bogatiile lui.Plebea vana ca sa se hraneasca sau ca sa se apere si nu de placere sau din orgoliu demonstrand forta si puterea de decimare.
Insa toate acestea au fost ascunse in Intuneric uitate si o noua lege a luat locul vechii oranduiri a lumii dupa ce “Marea Prostituata” mama si matrice a plebimii a abdicat.

15 Septembrie 2012 FIVEBLUEAPPLES WordPress isi reia postariile saptamanale , Sunt deja peste 40 bloguri programate la publicare automata.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s