Fiveblueapples & Anima Mystica Portugal


Photography and Photoshop by: danIzvernariu 2012

„Anima Mystica de Portugal

Dragi abonati ai feedului FIVEBLUEAPPLES WordPress,

Odata cu deschiderea noii sesiuni a Equinoxiului de Toamna 2012 (6013 masonic year) a Fiveblueapples Memphis lansam debutul colegiilor nostrii de la Revista digitala „Anima Mystica” Portugal, urand : ” Foc pentru voi Valentina Ramos! Fie binevenita lucrarea voastra, munca voastra pentru o Lume mai buna mai luminata si mai umana. Fiat lux!” Am spus pentru voi : FIE!

Fogo para voces : Luís Miranda, Eduardo Puente e Valentina Ramos!Seja bem vinda a vossa obra, o vosso trabalho para um mundo melhor, illuminado e humano. Fiat lux! Assim sim seja! Diz:

Dr. Lavinia Goldstein /USA – V.:G.:M.: York Rite; Orator Fiveblueapples Memphis
Gabriel Fischer /USA –M.:M.: Scottish Ritte 33º; Orator Fiveblueapples Memphis
Nina Russel / Canada .: E.M.A. Fiveblueapples Memphis
Diana Negoiu /Romania.: S.M.A. Fiveblueapples Memphis
Dan Izvernariu / Australia & New Zealand M.:M.: Scottish Ritte & N.M.A. Fiveblueapples Memphis

.`.

Fiveblueapples Publications 2012

In paralel cu publicatia noastra din data de 21 Septembrie (Equinox) 2012 vom publica cu link articolele revistei portuguese Anima Mystica semnata de Valentina Ramos.

In partea de sus a paginii noastre (azi cu conexiune in FACEBOOK) va apare link direct catre siteul colegiilor nostrii din Portugalia. Desigur , publicatia va fi in Limba Portuguesa dar exista posibilitatea „translate page” din browserul vostru pentru a traduce in linii mari in Limba Romana.

O serie din lucrariile lui Dan Izvernariu vor fi publicate in aceasta revista.

 

Un Equinoxiu stralucit voua! Fiat Lux! 

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s