Bun venit in noua sesiune 6013


Photos,Paint and Photoshop by:
danIzvernariu 2012 Theosophy & Esoteric theme
Te Kunenga ki Puurehuroa
2011/2012
trad maori : (the implantation to infinity)
Esoteric design & more…
© 2012 this picture are under copyright protect , prohibit to reproduce
fiveblueapples publications © 1996 l.a. ca, us

.:.

NEVER ENDING STORY

„Turn around – look at what you see.

In her face the mirror of your dreams.

Make believe on everywhere

get it in the line.

Hidden on the pages is the answer

To a never ending story.

Reach the stars

fly a fantasy

Dream a dream and what you see will be.

Rhymes that keep their secrets will unfold behind the clouds

And there upon the rainbow is the answer

To a never ending story

story.

Show your fear

for she may fade away

In your hands the birth of a new day.

Rhymes that keep their secrets will unfold behind the clouds . ..

Never ending story

never ending story

never ending story . . .”

Limahl

Oratoria deschiderii sesiunii 6013

“Nimeni nu stie de unde venim si incotro ne indreptam in acest ocean al Haosului!”

 

Dragi cititori, abonati ai feed-ului nostru, frati, surori si independenti  studenti ai misticului, religiei, filosofiei, scifi, alchimiei, Artei regale, credintelor Orientale, teosofiei, a stiintelor occulte, simpli neofiti ce au inceput sa simta ca exista …

Lumea se naste si moare sub acelas Soare, se naste , creste , se educa si lupta pentru existenta evoluaand astfel  si  traind: experiente, frici, timpuri grele, timpuri stralucite, timpuri de invatatura si timpuri de aplicatie a invataturii dar toate acestea in acelas curs …de la nastere la moarte.

Oricine care constata ca exista si ca nimic nu este intamplator este un initiat posibil in Marea Opera a Universului.

Specia umana este unica pe care pana in prezent o cunoastem ca a fi cea mai evoluata fiinta pentru ca aceasta contine ceva aparte , ceva special in totalitatea sa: CONSTIINTA.

FIVE BLUE APPLES a fost fondat ca forum si spatiu ce reuneste aceste studii in anul 1996 in orasul Ingeriilor si care are ca unica misiune (publica) analiza si psihoanaliza a constientului colectiv in speranta obtinerii unor raspunsuri despre propria existenta, despre ce se inatmpla in aceasta tridimensiune ce are la baza functia duala.

Cine suntem noi? Dupa moarte ce va fi?

Din cele mai vechi timpuri, din vremea lui Seth,  lumea se invarte in jurul unei puteri , unei puteri ce ne reuneste in UNU indiferent de crez , religie sau optiune… DRAGOSTEA, cea mai puternica forta existenta pe aceasta planeta.

In bloguriile noastre nu ne-am propus sa lamurim ci dimpotriva sa contrariem; consideram ca la intrebarile noastre si ipotezele noastre , raspunsuriile sunt in constiinta voastra atat cat pentru fiecare aceasta functie are conexiune explicativa in ceva. Nu exista ATEU 100% pentru ca acel ateu (non religios) crede in ceva, in El insusi si in acest caz exista din ev mediu o explicatie : “Tot ce este inauntru este si in afara” (Tabula Esmaralda) , prin urmare daca Eu-l este “asemeni Lui”  atunci El este asemeni Eu-lui. Acaesata este conexiunea rationala cu Divinul, perfectul si superiorul ce deosebeste de animale, plante … .

Vom continua anul acesta 6013 ( anul Masonic; anul gregorian 2012) cu postari despre simbol despre conexiunea lui cu viata noastra, cu psihicul incercand sa concluzionam ca memoria si slefuirea ei ( Piatra Lapis in alchimie) este o munca individuala si obligatorie pentru fiecare individ in parte ca o participare in “piramida” de valori ce se va reflecta in modul cum va evolua specia noastra.

LEGENDA PERSONALA este un sistem de secvente pe care cu totii il parcurgem. Realizam sau nu insa il parcurgem… In acest rastimp se petrece un fapt ciudat, mereu invatam ceva…din proprie experienta, din exoperienta altora, din experienta trecuta in totalitate a umanitatii si incercam sa concluzionam corect si cat mai aproape de realitate despre cum ar fi mai bine proiectand astfel un viitor .

Secolul XXI marcheaza un fapt important : Intrarea in Noua Era: Aquarius (Varsatorul) , casa astrala in care dupa cum se pare , va fi momentul mariilor revelatii in care esotericul devine exoteric si in care constiinta va suferii un backup cu distrugerea radicala a vechiilor principii si valori asa cum pana azi am fost invatati sa le aplicam. Nimic nu va mai fi la fel!

Temele noastre vor aborda subiecte cu continut esoteric (occult) incercand sa gasim o explicatie eXoterica (stiintifica) asupra a ceeace mintea umana din diverse motive a incercat sa releve cu discretie si in key code , conspiratie ce pana in prezent nu a putut fi relevata  din cauza : manipularii, politicii, indoctrinarii, asupririi si sistemelor create de OM .

In primul rand se cere propria eliberare, eliberare de intoxicatia vechiilor viziuni asupra vietii , de preconceptii, de dorinta de-a fi comod si indiferent lipsit de atitudine , apatic sau ratacit al drumuriilor batatorite ale psihicului.

Am conchide asa:
 Nimeni nu detine adevarul absolut pentru ca acesta este o totalitate de lucruri greu de cuprins insa cu totii indiferent de : sex, religie, pregatire, pozitie sociala, culoare a pielii, cetatenie, …

… toti mergem incorpore pe acelas drum insa in ritmuri si intelegeri diferite catre acelas loc, fiecare in ritmul si propria maniera a intelegerii , insa cu totii vom ajunge sa cunoastem intro buna zi , Lumina Marelui Orient.

Bun venit in noua sesiune 2012 (6013) a FIVE BLUE APPLES  WordPress, loja Fructelor Albastre.

Fi mai bun, mai perfectionat, mai frumos si de bune intentii. Fi Tu! Fiinta UMANA!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

4 gânduri despre „Bun venit in noua sesiune 6013

  1. Rea Sheesha spune:

    Foarte interesant blogul! Iar muzica este dumnezeiasca…!Mult succes in continuare!

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s