9 PORTI (6) : MAREA PEDEAPSA


Ai umblat “lumea toata” crezand ca aceasta este suficient pentru a primi Puterea. Ceva cu o poarta in urma te-a invatat ca Aurul este vulgar si nu cumpara Eternul.

Acum,priveste la tine, stagnezi si in acest  fel esti pedepsit… nu prin pedeapsa capitala pentru ca astfel ar fi prea usor ..ci tocmai prin pedeapsa asteptarii si a

incertitudinii .

In mintea ta esti acum confuz, suparat, …atarni de-o soarta ce va hotara pentru tine de acum cum va fi, ce va fi … Esti mult prea confuz pentru a intelege. Esti din nou in fata une-i porti inchise asteptand poate acea mana din vazduh …PROVIDENTA care ar putea sa te scape din aceasta dureroasa stagnare.

Stii tu ca doar de tine depinde totul? Daca intelegi te eliberezi, iar daca nu, vei consuma viata macinat de intrebari si nereusite.

Multi initiati ajung aici..cei mai multi…pana nu reusesti sa intelegi sensul portiilor anterioare nu vei putea iesi din acest IMPAS.

Unii vor intalnii sansa PROVIDENTEI ce le va ajuta la eliberare insa , imagineaza…odata eliberat ce vei face daca nu ai inteles?

Cum vei merge mai departe? Inapoi nu exista drum…

In fata Portii 5 exista un Pom incearca sa vezi daca are fruct si ce fructe si ce aroma au. Poate aceasta este o sugestie, poate o mare incurcatura.

Atarni intre doua lumi…intre Cer si Pamnt… acum nu esti nici spiritual si nici ateu…asta doare cel mai tare…incertitudinea…necunoasterea…fara de care nu stii nici ce a fost, nici cum este si cu atat mai putin cum vei trece aceasta poarta.

Este o etapa grea..este un moment in care “atarnat in moment” trebuie sa faci rapid contabilizarea existentei tale, a lucruriilor ce le-ai intalnit, a faptelor ce le-ai trecut…

Poti sa ramai astfel suspendat chiar o eternitate…

(AT)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

4 gânduri despre „9 PORTI (6) : MAREA PEDEAPSA

  1. emil pif spune:

    desenul e fain, ori ar trebui-in aceasta pozitie-sa ne „oxigenam” mai mult gandirea prin invingerea timiditati, sau sa patrundem mai mult in interior(caci, „cei sus e si jos”) si sa ne recunoastem iluzia….suntem ai eternitati dar, inca, stam atarnati……

    • hello draga Pif! :) vorba aia populara… asa iti vine mintea la cap…mmm..daca oxigenarea asta tine prea mult e rau :) toate cele bune Voua Pif! Multa sanatate si..Oxigen … sa nu stinge-ti Lumina!
      D&D

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s