9 PORTI (7) : DISCIPOLUL SURPINDE MAESTRUL!


JOCUL CU PUTEREA

TACEREA E DE AUR!

In final ai inteles!

Ce bucurie, ce “iluminare”!!

– Ai inteles ca intre Bine si Rau , alb si negru…exista un drum, un fir, drept…ca antagonismul acesta este in fapt un JOC ce dureaza de la inceputuri…ca

nu exista bine fara rau si nu exista decat doua ipoteze…ori la stanga ori la dreapta. Ce nu stii este ca DOI naste pe al treilea si prin urmare a treia ipoteza este: Niciodata NU prin extreme ci in echilibru intre ele!

Ce lupta este aceia cu piese si arme in minoritate, in lipsa sau slabe? De cand existi cu ce te lupti? Nu cu Puterea? Puterea daca nu te omoara te invata…ce cinic nu?

E noapte si ca in fiecare noapte de cand navighezi in Legenda  Personala te culci cu intrebari, te scoli cu intrebari si mereu esti batut de ganduri …cum ai putea sa faci pentru ca sa invingi…

Viata te invata ca DOAR CEI PUTERNICI DETIN ADEVARUL…e dur si frustrant,nu? Se mai spune: “ Nu inseamna ca daca e adevarat si ai dreptate”…si acum cum faci sa faci fata ,macar, “ADEVARULUI” ce pe drept nu te ajuta si te dezavantajeaza chiar?

Adevarul cuiva nu este neeaparat sa fie si adevarul tau…cum poti sa spui NU, Puterii si adevarului ei daca …nu ai mai nimic ca suport?

O fereastra catre Luna… catre vise ce sunt in crestere, catre speranta…este suficient?

Cum vei deschide aceasta a Saptea Poarta daca la masa nu ai invins?

Exista o ideie ce nu ti-o recomand…transforma exprimarea JOCUL CU PUTEREA in JOCUL PUTERII si poate vei avea sanse minime sa te ridici victorios; este un mare risc!

JOACA CU PUTERE …

Nu ai nimic nu ai ce sa pierzi!

In viata merita uneori sa dai totul pe nimic doar ca sa mergi mai departe. Uneori in viata, mai ai un cartus sau doua stii cand lupta va lua sfarsit?

Nu te lasa… concentreaza-te si  imagineaza…oricum nu ai nimic, dar cu o “lovitura” poti darama un Zeu!

Doua spirite gemene se ingana jucandu-se…unu-i alb—altu-i negru … o fi bine…o fi rau?

(LCF)

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s