OTRAVA


Bea putin…

Spune-mi , ce rost ar avea sa stii lucruri ce nu te linistesc?

Toata lumea cauta sa adoarma sau sa mentina starea de somnolenta in modul cel mai placut…” noi muncim noi nu gandim” si pentru aceasta “avem nevoie de LINISTE.

Exista ceva ce in mod natural LUPTA impotriva aceastui lucru. Exista ceva ce ti se opune sa adormi, este ca un fel de condamnare si mod de tortura prin care, TU , esti condamnat sa nu ai voie sa adormi .

In alchimie nu exista PACE si cu atat mai putin LINISTE.

Fara a fi in cunostiinta de cauza esti victima (si simti din plin aceasta) , cand cunosti…lucruriile se complica enorm!

Cand ai fost copil te jucai iar in jocuriile tale lucruriile pe care le faceai erau cat se poate de reale , era lumea ta. Unde este acesta lume acum? Cui apartii?

Asa apar primele intrebari dupa primele observatii… copilul tace si se joaca cu jucariile lui, pare ca este absent de la realitatea ce noi maturii o creaza, insa surpriza este ca acest copil  este chiar mai prezent decat maturii din jurul lui la tot ceece se petrece, la tot ce se desfasoara … este momentul
ABSORTIEI in care gustul amar nu are reactie ci doar o usoara controversare.

Bea inca putin, insa mai mult decat prima oara

Cum se poate numii cineva care s-ar opune cunoasterii tale? Dece s-ar opune? Sa te protejeze? Sa te minta?

Cum ai putea sa rezisti si sa evoluezi fara cunoastere? Iti foloseste sa stii daca tot nu aplici? Iti foloseste sa aplici daca totul ti se opune doar pentru simplu fapt ca principiile pe care le-ai absorbit sunt elegant si fin conspirative contra umanitatii?

Cum ar putea sti cineva daca nu ar proba practic? Cum ar putea conchide cineva sub imperiul manipularii si sub educatia ce iti este inoculata inca din

frageda copilarie ce este bine si ce este rau pentru el insusi?

Sa te invete ca azi ceeea ce a fost bun maine a devenit rau si invers. Ce joc josnic este acesta cu niste vietuitoare atat de efemere. La ce foloseste?

Priveste in jurul tau…priveste si recunoaste sincer ca esti manipulat, ca esti impins sa gandesti dupa bunul plac al altora, sa faci jocul cuiva si sa taci, sa fii pasiv…ascuns… vresatil.

Acum aminteste-ti, esti TU acesta de azi,  acel copil de atunci? Poti spune ca perversitatea este si inseamna evolutie?

Cum se numeste persoana ce a decis exterminarea une-i rase in scopul intereselor si conceptiilor proprii? Cum se numeste Zeul care a decis limitarea
fiintei umane si trimiterea ei in marea dilema din spatiul tridimensional al celor doua contrarii?

Bea acum tot pana la epuizare

Si spune…SUNT UN OM LIBER!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s