Forta umana


Love under will/ Anima&Animus  2

photo by danIzvernariu 2012

Link in new open page : Animus & Anima 1

Link

Lumea stiintei se intreaba si azi, cum a fost posibil ridicare une-i pietre atat de mari si cu o greutate incredibila la o inaltime atat de mare. Desigur facem referinta la Piramide.

Sa fie “unghiul lui Pytagora?” sa fie misticul cel care a facilitat?

In principiu si unul si altul. Unghiul lui Pytagora a ajutat pentru a urca iar forta Divina a fost un exercitiu ce tine de uniune si crez.

Cele doua au facut miracole ce azi, utilaje hidraulice nu reusesc acest lucru cu toata tehnologia avansata.

Experiment:

Cu multi ani in urma am experimentat jucandu-ne in societate , ridicand un corp mai greu decat a patru persoane in parte la nivelul umeriilor. La acea vreme nu am stiut ce raspuns ne poate da acest joc.

Experimentati avand la dispozitie 5 persoane si un scaun. Aseza-ti pe scaun cea mai grea persoana din cele cinci.

Urmeaza un moment de concentrare in care cei patru dispusi pe fiecare latura in parte a scaunului in picioare se elibereaza mental de ganduri focalizand doar o ideie: “lucrurl pe care il am de facut este sa ridic aceasta  USOARA MASA din fata mea.”

Mai apoi, fiecare (ca un ritual) intinde mana stanga deasupra capului celui asezat pe scaun, astfel incat mana stanga a celor patru va fi la distanta egala una de alta in pozitia una peste alta. Ultima mana dupa 1 minut de concentrare se va retrage, apoi a doua, apoi a treia, apoi ultima.

In acest timp cei patru vor focaliza crestetul capului celui asezat.

La comanda fiecare va pune degetul aratator sub placa sezutului scaunului si la semnal toti vor ridica odata pana la nivelul umarului pe cel asezat cu tot cu scaun.

Senzatia este hipnotica si incredibil de usoara …sa ridici teoretic cu patru degete peste 100 kg nu cred ca e simplu. In acest caz functioneaza fara probleme insa.

Concluzia acestu-i simplu experiment demonstreaza ca Lantul Uniunii in masonerie are un motiv anume de a fi practicat ritualic si mai mult… 2000 sau 5000 de oameni pot transporta astfel sub un anume unghi o piatra ce cantareste mai bine de 2000 kg.

Observam doua lucruri distincte:
Vointa data de ritual si tehnica data de legiile fizicii.

Nu este nimic occult aici…puterea mintii este imensa, trebuie sa realizezi aceasta!

Conditiile realizarii cu sucess stau in : seriozitate deplina si focalizare.

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s