Wellington NZL


 

Te Whanganui-a-Tara refers to Wellington Harbour and means „the great harbour of Tara”.

New Zealand

New Zealand poate fi un exemplu de tara in care NATURA este respectata.

In NZL, nu exista animale rapitoare sau care contin venin letal. Nu exista serpi, paianjeni, lupi,ursi, vulpi … Am putea spune ca ideia de Paradis consta in convietuire si in consum de resurse altele decat: “tot ce consuma este consumat”  sau ENTROPIA.

Atat de departe de lumea dezlantuita , valoriile aici sunt simple , cum ai spune “sunt asa si punct”.

Lumea traieste aici pentru a traii, nimic frustrant, nimic arogant si cu atat mai putin opulent.

Modestia este la ea acasa, conceptul despre viata este total diferit si pe cu totul alte criterii decat cel din Europa.

Aici viata incepe fara exceptie la 5.30 am si se incheie la 17.00.

Oamenii sunt buni , sunt adolatori ai naturii, ai calatoriei ai visului bohem diferit decat cel cu care noi europenii suntem obisnuiti. Bohemul aici inseamna: simplu, cultural si modest.

Masoneria in New Zealand este un fapt cat se paote de normal. La tot pasul in diverse cartiere , o loja , o loja de oameni simpli de oameni ce sunt umani si care demonstreaza aceasta.

FREEMASONRY este cu adevarat o institutie , aici, in care caritatea si sustinerea stiintei si a valoriilor nu este o masinatie paravan sau idealistic.

In prima zi poate fi un soc pentru european, nimic din ceeace cunosti si esti obisnuit sa stii nu este la fel aici. Ori totul este de alta forma ori totul este contrar asteptariilor tale.

Wellington

Daca vrei sa simti bohemul britanic 100% alege sa traiesti in Wellington. Wellington acea metropola “mare si mica in acelas timp”.

Romanticul Wellington aminteste de timpuriile Art Deco, de moda Goth si de timpuriile apuse ale New Wave sunt inca in functiune aici.

Poate ca fiecare european ar trebui sa viziteze macar 6 luni pe an aceasta tara pentru a face diferenta intre : curat si corupt. Lumea este mai buna, mai cu “acel timp” pentru toti, mai cu dorinta de viata si mai putin frustrata.

Contrar astepatriilor voastre aici lumea coexista fara a se deranja , fara a arata acea prosperitate , fara a juca rolul personajului pozitiv fara corespondenta in realitate.

Cu aerul micului oras texan Wellington este metropola ce are ca fronstispiciu in spirit masonic (vezi Centrul Civic, templu masonic in aer liber) : “ In acest oras nu este posibil sa traiesti daca nu faci ceeace gandesti.

New Zealand nu este la “capatul lumii” ci tocmai la inceputuriile ei. Invata ceva din cultura lor!

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s