Mereu indragostit


Oratoria de Duminica 11-11-2012

„G” by danIzvernariu 2011

“G”
The seventh letter in the alphabet
Seven is fair and perfectly esoteric number.
God, Gnostic, Gravity, Gravidity, Gold, G spot, Geometry, …

The Lost Key of LIFE

.`.

Experienta DRAGOSTEI este unica si sacra. Va spuneam, toate religiile au la baza justificarii lor DRAGOSTEA ,pentru un simplu fapt, dragostea reuneste neconditionat.Dragostea nu poate fi posesiva, nu raneste, nu jicneste, nu este egoista si nu minte.

Dragostea presupune a te lasa liber sa cazi in ea. Daca nu ai facut aceasta, nu o cunosti, nu ai trait-o si nu o vei traii oricat ai cauta.

Odata am trait un experiment UNIC in care dupa o lunga pregatire si intelegere prin propriul EGO a invataturii am decis, confirmand de trei ori, ca ma las in grija si voia deplina a semeniilor mei.

In momentul in care am decis aceasta ,neasteptat si simbolic am primit o lovitura in cap ,cazand in voie si cat se poate de natural pe spate fara a ma gandi ca m-as putea lovi in cadere, fara a banui ca voi fi lasat sa cad fara a fi prins si sustinut.

Acest moment, ani mai tarziu, mi-a confirmat ceva despre sensul si intelegerea DRAGOSTEI  in care daca nu cazi liber si in plina voie , nimic nu este. Precum daca ai cazut insa nu este nimeni in spatele tau ca sa protejeze si sa te sprijine , in zadar este si rau vei cadea!

In opinia mea DRAGOSTEA este un moment unic, un moment in care abstractul total fata de realitate isi face aparitia. Este acel moment similar se pare egal cu ideia de a muri in sens de a parcurge surd,mut,orb acel tunel catre “ceava” ce atrage asemeni gravitatiei.

Incercati sa va amintiti o clipa ,incercati sa va reamintiti o clipa de momentul in care ai vazut si ai simtit acel inexplicabil sentiment vibrant in plexul solar (pe el sau pe ea) , ai stiut in acea clipa ca iti apartine desi nu ai cunoscut persoana respectiva; ai simtit ca va cunoaste-ti de veacuri ca nimic nu este strain intre voi desi totul era strain. Ce paradox!

A cadea liber in aceasta voie, este cel mai interesant abis pe care il poti experimenta, seamana cu body jumping, seamana cu magicul mister al necunoscutului, seamana cu ameteala ce te cuprinde la inaltimi mari ..ce adrenalina!

Sunt tot mai rare aceste recunoasteri, sunt tot mai dese acele vanatori in care EGO ul joaca rolul PUTERII rol prin care se incearca supunerea si infrangerea celui vizat. Este un fel de fetish ce a fost intors in rau in care simtamintele sincere sunt transformate moduri, strategii sau reci scopuri ades perverse.

De milenii religiile au distrus ideia de sexualitate reducand totul la o filosofie absolut plata si abstracta din care adeptul nu a inteles mai nimic. Ori, cum ai putea percepe ceva daca nu palpezi, cum ai putea conchide daca nu gusti… simturiile nu iti sunt date intamplator ci sunt un mod de analiza prin perceptie materiala pentru a avea o ideie complecat asupra subiectului tratat.

Din aceasta cauza, oamenii , azi, au devenit mult mai reticienti, mult mai retrasi si mai putin deschisi unii cu altii. Cat despre sexualitate, ce deprimare!

Lumea a invatat ca sexualitatea este un fapt rusinos, un fapt condamnabil sau dubios cand vine vorba de aceasta. Lumea se grabeste lasand sa predomine spiritul animalic ce a inlocuit acea contemplare, acel moment de preludiu, acea clipa in care eu-riile se reunesc prin senzori, prin simt, prin constiinta.

Cine mai are timp azi sa inteleaga sensul  “Cantarea cantariilor” sau mai precis la ce se refera aceasta in corespondenta cu realitatea? Cand noi suntem educati sa credem ca postul negru foloseste la ceva.

Post negru?! Ar putea insemna post negru= magie neagra? Daca tot ce iti foloseste si iti construieste  il reprimi, refuzi, renegi…

Cum poti sti ce este DRAGOSTEA daca nu o practici?

In Bohemian Revolution dragostea este asociata cu Incandescentul, cu Oxigenul, cu faptul fizic ce azi il cunoastem a fi : cauza/efect… sau chimic: dare/cedare

Incearca o clipa sa te lasi liber in fata aceastu-i sentiment sublim. Liber neconditionat , este un moment pe care il poti trece savurand din plin sau il poti depasii pentru totdeauna netraind un mare adevar.

Esti tot mai singur…te simti tot mai singur…mai vulnerabil si mai intaratat impotriva vietii. Sa fie viata o tragedie sau noi facem sa fie asa?

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s