THE HOBBIT- 28/11/2012 Wellington


Evenimente in Wellington New Zealand:

In data de 28-11-2012 va avea loc in Wellington NZL premiera filmului „HOBBIT” … toata aviatia Air New Zealand este deja pictata cu scene din Middle Earth si Hobbit.
In Wellington s-a pregatit cca. 500 m de covor rosu in Down Town zona Lambdon Qay. pentru defilarea personajelor si a echipei de la Wetta care a realizat acest film sub Peter Jackson .
Speram sa avem toate posibilitatiile si vreme buna pentru fotografie.
Daca o sa avem material o sa postam la paginile de profil in FACEBOOK si posibil un blog in FIVEBLUEAPPLES WordPress.
Reamintim ca subiectul esoteric al trilogiei Regele Inelelelor este si subiectul tratat in paginile noastre…legenda personala, lupta contra raului, initierea, lupta cu ego-ul, si tenebrele.

Dan Izvernariu
FIVEBLUEAPPLES WordPress overseas
South Emisphere Aoteaora

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s