Ruga pentru Noua Era


„ORIENT „photo by : danIzvernariu  2012 private collection 2013 „Arohanui” -NZL

Ultimile 5 minute…

Fie ca trecerea in noua era AQUARIUS sa aduca Lumina si impulsul in inimile noastre , in mintiile noastre pentru a deveni oameni_umani utili naturii si semeniilor lor pentru o viata mai buna lipsita de: violente, foamete,boli,atrocitati,frustrari, distrugeri…
Fie ca OMENIREA sa se trezeasca la realitate lasand deoparte patima, ignoranta, incultura, superstitia si rautatea prin egoism.
Fie ca omul sa ajunga sa nu fie nevoit sa treaca purgatoriul Infernului Albastru pentru a intelege ca a fost creeat asemeni fiintelor superioare si ca omul uman e diferit de omul individ, ca viata este scurta, efemera si pacatul cel mare este unul singur …sa nu stii ca existi si sa ignori un fapt bun ce il faci sau il primesti.
Fie ca stiinta sa evolueze servind cauza umana, fie ca aceasta sa gaseasca mediana prin care Natura nu va mai suferi , prin care maine viata va fi mai certa si mai frumoasa.
Fie ca o clipa sa privim in noi si sa intelegem ca asemeni mie este aproapele meu si ca tot ce percepem nu este decat o iluzie ce a creat discordia si a adus prin urmare violenta.
Vii pe acest pamant, in aceasta dimensiune, curat si gol, pleci fara sa iei nimic cu tine altceva decat : propria ta legenda personala gravata adanc in constiinta. La ce bun ai strange averi? La ce bun ai vana mai mult decat stomacul cere? La ce bun sa faci un rau daca nu esti capabil sa faci un bine?
Fiecare din noi ar trebui sa se trezeasca acum, pana nu este prea tarziu in acest TARZIU! Poate se mai poate face ceva, poate o ideie despre cum ar fi ideal ar schimba lumea.
Trebuie sa te luminezi macar cu o ideie… toti suntem asemanatori nu suntem egali, toti avem un crez diferit insa in final acelas, toti ne exprimam in limbi si crezuri diferite si in diverse moduri insa vorbim despre acelea si lucruri. La ce ne folosesc lucrruiile ce ne despart? La ce folosesc orgoliile? Cunoaste cineva devarul in totalitatea lui? Este cineva care este alesul? Cum poate dovedi?
Noi toti trebuie sa constientizam ca in diferenta ce sta intre noi exista o cale comuna, PRO sau CONTRA UMANITATE. Tu de care parte vrei sa fi?
Ordo ab Chaos , inseamna: Ordinea in convergenta de interese a unui Haos cu sens de multinational, multicultural,multicuturalist…inseamna TOLERANTA si inregimentare prin focalizare asupra unui nou proiect intro noua ordine pentru o noua viata cu principii existentiale diferite asemenea si egale pentru toti la nivel mondial.
Arhitectul Univers a creat o dimensiune in care existam ,noi nu am adus nimic nou pana acum decat am transformat… astfel se explia ca istoria se repeta. Daca istoria se repeta atunci trebuie sa ai in vedere ca orice mare civilizatie  a apus in culmea stralucirii prin urmare, omenirea azi, e la limita.
Ne laudam ca suntem evoluati si civilizati. Nimeni nu pomeneste despre faptul ca aceasta civilizatie inca mai contine: suprapopulare,foamete, lipsa de medicamente pentru cei bolnavi, ignoranta fata de cei ajunsi la necaz, limitare, incultura si multa violenta ori consumism nejustificat.

Vorbim de razboaie si cucerire ca si cum am vorbi de „Cucerirea Eternului” – oameni buni daca sustineti ca nu sunte-ti prosti , realizati ce farsa traiti?
Totate acestea trebuie sa inceteze acum! Azi, maine poate fi o lectie de proportii ce va impinge omenirea cu sute de ani in urma daca nu mai bine.
Insa iata, nimeni nu asculta, nimeni nu crede ca tipul in care vei omora pentru o NUCA poate fi foarte aproape.
– Ce fapt teribil si oribil sa existi de azi pe maine intrun spatiu in care nimic nu va mai fi asa cum il stii de cand te-ai nascut!
Lumina voua! Speram sa deveniti mai frumosi, mai perfectionati, ai demni , mai constiinciosi si mai utili planetei si umanului servind tuturor serviti voua!
Pentru voi au spus : FIE!
FIVEBLUEAPPLES WordPress /USA/CND/C.E./NZL/AUSSI

Despre FIVEBLUEAPPLES

"Poti face tot ce doresti insa nimanui rau" Aleister Crowley FIVEBLUEAPPLES este un spatiu in care studiem si comentam simbolul esoteric , principiile alchimice a celor 5 mistere si autocunoasterea Sinelui. Bazat pe teorii Jungiene incercam sa refacem dand sens explicativ drumului in Legenda Personala urmand simbolulrile Arcanelor Majore ale Tarotului in sens filosofic desigur. FIVEBLUEAPPLES nu este si nu va fi o organizatie sau religie ; este un spatiu care reuneste persoane cu dorinta cunoasterii , cu puterea personalitatii si cu frumusetea interioara indiferent de crez religios ,sex sau nationalitate. Militam pentru armonie, pentru umanism si liberalism si punem egal fara nici cea mai mica diferenta intre femeie si barbat. Consideram ca sec. XXI este secolul reanvierii spiritualitatii si inceputul unei noi ere a marilor Revelatii. Mottoul nostru este: "Faci tot ce doresti dar nimanui rau!" Adm blog . USA : Gabriel Fischer Adm blog Canada: Nina Russell Adm account Australia : Dan Izvernariu

We check our emails several times each day and will respond to your enquiry as soon as possible

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s